3 seriale

Așa cum v-am obișnuit deja, în acest articol din seria ,,3 seriale”, vă voi prezenta ultimele seriale pe care le-am vizionat de curând și vă voi spune opinia mea despre ele.

Încă de la început vă anunț că nu vor exista spoilere și nu voi da detalii despre producții. Vreau să nu vă stric supriza și plăcerea de a viziona un serial.

În articolul de astăzi voi vorbi despre 3 dintre cele mai celebre seriale ale momentului; ,,Elita”/ ,,Élite”, ,,Fabrica de bani”/ ,,La casa de papel” și ,,The Witcher”.

Reclame

,,Elita”/ ,,Élite” este un serial spaniol lansat în anul 2018 și până în prezent are 3 sezoane a câte 8 episoade.

Din punctul meu de vedere, ,,Elita” este unul dintre cele mai bune seriale, devenind preferatul meu odată cu apariția sezonului 3.

Fiecare sezon are o poveste captivantă, unică, cu un șir narativ extrem de bine conceput.

Povestea primului sezon: trei adolescenți din familii de rând se înscriu la o școală privată exclusivistă din Spania, iar conflictul dintre ei și elevii bogați duce la crimă.

Povestea sezonului doi: în urma decesului unei colege, un elev dispare, loialitățile se schimbă, noi prieteni intră în joc și secretele întunecate devin prea greu de păstrat.

Povestea sezonului 3: după ce un alt coleg este ucis, are loc o nouă anchetă. Liceenii își contemplă viitorul, fiind încă bântuiți de consecințele trecutului.

Fiecare sezon are o câte o poveste extrem de intrigantă care te ține în suspans până în ultimul episod al fiecărui sezon.

Nu voi da foarte multe detalii, pentru că este clar un serial care trebuie vizionat.

Reclame

Distribuția este de excepție. În serial îi veți găsi pe María Pedraza, Miguel Herrán și Jaime Lorente care au jucat și în ,,La Casa de Papel”, dar și mulți alții: Danna Paola, Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Álvaro Rico, Arón Piper, Mina, El Hammani, Ester Expósito, Omar Ayuso, Jorge López, Claudia Salas, María Pedraza, Georgina Amorós, Leïti Sène, Sergio Momo și mulți alții.
Fiecare actor este extrem de bine ales, iar interpretările acestora sunt exemplare.

Odată ce vezi primele episoade începi să te îndrăgostești de fiecare personaj în parte. Povestea fiecărui este foarte bună și putem regăsi personaje realiste din viața de zi cu zi. De asemenea, serialul tratează subiecte controversate și aduce în prim-plan personaje cu orientări sexuale diferite.

Toate cele 3 sezoane au la bază moartea unei tinere fete. Practic tot ce se întâmplă în tot serialul se leagă de această crimă și de făptașul acesteia.

Trailerele sezoanelor sunt extrem de bune și îți oferă exact informația necesară care să te facă curios.
Se zice că primul sezon al unui serial nu poate fi egalat niciodată de cele următoare, însă eu consider că sezonul 3 este pe puțin la fel de bun ca primul.
Am văzut fiecare sezon de cel puțin 2-3 ori și le-aș revedea oricand cu mare plăcere.

Personajul meu preferat este Lucrecia (Danna Paola). În primul sezon nu o îndrăgeam atât de tare, dar ulterior mi s-a schimbat opinia despre ea, devenind favorita mea.

O veste excepțional de bună este că sezoanele 4 și 5 au fost confirmate de producători și sunt extrem de fericit pentru că au ales să continue seria.

În concluzie, ,,Elita” este cel mai bun serial la momentul de față, din punctul meu de vedere și merită vizionat atât pentru poveste, cât și pentru actori.

Rating: ❤️❤️❤️❤️❤️+

Reclame
Reclame

,,Fabrica de bani”/ ,,La casa de papel” este un serial spaniol cunoscut de toată lumea. Sincer nu cred că există persoane care să nu fi auzit măcar o dată acest nume. Serialul a debutat în anul 2017 și are până anul acesta 4 sezoane. Ultimele doua au fost realizate după ce Netflix a cumpărat serialul.

Distribuție: Úrsula Corberó ca „Tokyo”, Alvaro Morte ca „El Profesor”, Paco Tous ca „Moscú”, Alba Flores ca „Nairobi” și Anna Gras ca „Mercedes” și alții.

Povestea sezonului 1: opt hoți iau ostatici și se baricadează în Monetăria Regală a Spaniei, încercând să manipuleze poliția pentru a pune în aplicare planul unui geniu al infracțiunilor.

Povestea sezonului 2: poliția este pe punctul de a afla identitatea Profesorului, iar lipsa de comunicare a acestuia cu echipa Mint duce la revoltă și la arestarea unuia din jefuitori.

Povestea sezonului 3: înarmați cu un nou plan îndrăzneț, Profesorul și echipa lui se reunesc pentru a-l elibera pe Rio, având acum drept țintă Banca Națională a Spaniei. Rezistența continuă!

Povestea sezonului 4: planul Profesorului pune vieți în pericol, iar echipa trebuie să înfrunte atât inamicii din interiorul, cât și din exteriorul Băncii Spaniei.

Reclame

Nu voi detalia foarte mult fiind deja un serial supercunoscut.
Povestea de la baza serialului este foarte interesantă, însă mai presus de poveste este distribuția care, din punctul meu de vedere este sarea și piperul serialului. Fiecare personaj este foarte bine interpretat și gândit foarte bine de către producători.

Din punctul meu de vedere, primele doua sezoane sunt cele mai bune. Sezonul trei este bun, dar sezonul 4 care a apărut anul acesta ma dezamăgit.
Sezonul 3 și în mod special 4 sunt lungite, iar povestea începe să-și piardă din intrigă. De cel apărut în 2020 am fost tare dezamăgit, nu voi da mai multe detalii pentru că nu vreau să dau spoilere, dar se întâmpla ceva pe la jumătatea sezonului care ma șocat în mod negativ. Din acel punct mi-am pierdut entuziasmul. Abia ultimul episod începe să fie puțin mai palpitant dar finalul nu e practic final pentru că jaful început în sezonul 3 va continua și în sezonul 5. Ar fi fost mult mai bine dacă terminau jaful în sezonul 4.

În opinia mea, serialul este unul bun per total care merită vizionat.

Rating: ❤️❤️❤️❤️♡

Reclame

Nu în ultimul rând voi scrie despre serialul ,,The Wither” care a început să devină un fenomen și despre care auzisem multe opinii pozitive înainte de al vedea. Serialul a fost lansat la sfârșitul anului trecut și are un sezon cu 8 episoade.
Povestea serialului: Geralt din Rivia, un vânător de monștri mutant, își urmează destinul într-o lume haotică în care, adesea, oamenii se dovedesc a fi mai răi decât bestiile.
Povestea este interesantă și destul de diferită de filmele cu vrăjitori și creaturi magice.

Serialul a fost creat de Lauren Schmidt Hissrich pentru Netflix și are la bază seria de cărți cu același nume scrisă de polonezul Andrzej Sapkowski.

Amplasat într-o lume medievală pe o suprafață cunoscută sub numele de Continentul, The Witcher este povestea vânătorului de monștri singuratic Geralt din Rivia (Henry Cavill), vrăjitoarei Yennefer din Vengerberg (Anya Chalotra) și prințesei Ciri (Freya Allan), care descoperă că destinele lor erau legate.

Primul sezon a făcut furori, drept urmare sezonul 2 este planificat pentru anul 2021.

Este un serial bun de acțiune și fantezie. Atât povestea care te captează, cât și interpretările actorilor sunt cele care te fac să pătrunzi în acel univers.
Cadrele și imaginile sunt un punct forte, dar și muzica și ținutele sunt foarte originale și oferă plusuri protecției.
Fiecare personaj este unic și are esență. Preferata mea este Yennefer din Vengerberg (Anya Chalotra), care reprezintă femeia puternică care luptă pentru a evolua și a-și îndeplini visurile. Este un personaj foarte inspirațional pe care îl admir.

Reclame

În concluzie, ,,The Witcher” este un serial cu potențial foarte mare pentru a deveni un fenomen mondial precum ,,Game of Thrones” sau ,,Vikingii” și ștept cu nerăbdare să văd ce se întâmplă mai departe.
Este un serial bun care merită văzut!

Rating: ❤️❤️❤️❤️♡

Sper că va plăcut articolul și vă aștept mesajele aici, pe Instagram: https://www.instagram.com/withlovecristian/?hl=ro sau pe pagina de Facebook a blogului: https://m.facebook.com/withlovecristian/.

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s