#StămAcasă. Invitație la premierele TIFF Unlimited

#StămAcasă: premiere în weekend și filme difuzate gratuit.

Reclame

TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalul Internațional de Film Transilvania, vine cu o selecție de filme accesibile gratuit și cu propunerea de a transforma serile de weekend în care #StămAcasă, în această complicată perioadă de izolare socială, în evenimente cu premiere de cinema online. Începând din 28-29 martie și pe tot parcursul perioadei de #CaranTIFF, iubitorii de film se pot întâlni virtual, în fiecare weekend, de la orele 17.00 și 21.00, pe unlimited.tiff.ro.

Filmele propuse pot fi accesate gratuit pe teritoriul României, doar de la ora anunțată. Ulterior, ele vor fi disponibile doar pentru abonați. 

Totodată, zece filme din portofoliul Fundației de Arte Vizuale (FAV), fondată în 1992 de cunoscutul director de imagine Vivi Drăgan Vasile, sunt disponibile gratuit pe platforma TIFF Unlimited, începând de vineri, 27 martie. Filmele pot fi văzute fără abonament, de oriunde din lume, ca răspuns la numeroasele cereri venite din partea românilor aflați în afara granițelor, de a rămâne conectați la cultura din țara lor și de a avea acces la producții valoroase. 

În curând pe TIFF Unlimited: pe lângă retrospective David Lynch și Xavier Dolan, experiențe cinematic-culinare, filme cult și multe alte surprize. Peste 100 de filme sunt disponibile pe unlimited.tiff.ro – colecții Best of TIFF, Best of Cannes, filme italiene premiate, grupaje de comedii sau documentare.

Sâmbătă, 28 martie, 21.00

Vieți duble / Doubles vies
Regia: Olivier Assayas
Cu: Guillaume Canet, Juliette Binoche
O comedie spumoasă despre două cupluri din lumea literară pariziană, față în față cu propriile secrete. „Trădări, adulter, complicități… Pe fondul revoluției digitale, un vodevil ironic filmat de Olivier Assayas ca un thriller” – Télérama
Festivalul de la Veneția, 2018

Duminică, 29 martie, 17.00

Las Herederas/ Moștenitoarele
Regia:Marcelo Martinessi
O captivantă poveste de dragoste între două femei bogate, a căror relație e pusă sub semnul întrebării atunci când una intră la închisoare pentru fraudă, iar cealaltă își găsește o nouă pasiune.
„Un debut excelent” – The Guardian

Trofeul Transilvania în 2018, Ursul de Argint pentru cea mai bună actriță 2018, Propunerea Paraguay la Oscar

Duminică, 29 martie, 21.00

Sin Retorno/ Fără cale de-ntors
Regia: Miguel Cohan
Un băiat este ucis într-un accident de maşină, iar făptaşul fuge de la locul faptei. Tatăl victimei, ajutat de mass-media, nu-și găseşte liniştea până când nu-l aduce în faţa justiţiei. Însă cel pe care îl acuză e nevinovat și trebuie s-o demonstreze.

Un thriller intens distins cu Trofeul Transilvania în 2011.


Filme-document, disponibile oriunde în lume

În colecția de zece filme disponibile fără abonament, de oriunde din lume, intră Via Regis, un veritabil film-document despre Regele Mihai I și familia sale, în anii exilului, și Exploratorul, povestea lui Emil Racoviță, pionier în cercetarea biologică antarctică, fondator al unei noi științe, biospeologia, și al primului Institut de speologie din lume, la Cluj.

Memoria de piatră, realizat de Iosif Demian la Roșia Montană, la 40 de ani de la filmările pentru Nunta de piatră, primul documentar al lui Radu Muntean – Lindenfeld 1994 sau making of-ul filmului Nunta mută completează lista de producții care pot fi vizionate gratuit pe TIFF Unlimited.

BEST OF TIFF
Câini, r. Bogdan Mirică
Foxtrot, r. Samuel Maoz
Safari, r. Ulrich Seidl
Stockholm, r. Rodrigo Sorogoyen
Blancanieves, r. Pablo Berger
Tuvalu, r. Veit Helmer
Canibal, r. Manuel Martin Cuenca
Katalin Varga, r. Peter Strickland

BEST OF CANNES
The Square, r. Ruben Östlund
I, Daniel Blake, r. Ken Loach
Leto, r. Kirill Serebrennikov
La Vie d’Adèle, r. Abdellatif Kechiche
Loveless, r. Andrey Zvyagintsev
Dheepan, r. Jacques Audiard
The Tribe, r. Miroslav Slaboshpitsky
Rams, r Grímur Hákonarson

TIFF Unlimited este platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), cu un catalog de filme cu peste 100 de titluri, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar sau anual. 
Detalii pe unlimited.tiff.ro

The festival must go on. Anytime. Online.

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s