Filme de văzut acasă

Pentru că în perioada aceasta ne este recomandat să stăm acasă, v-am pregătit o serie de articole cu recomandări de filme numai bune de vizionat la domiciliu.

Reclame

ANIMALE FANTASTICE SI UNDE LE POTI GASI

Castigator a doua premii OSCAR 2017 pentru scenografie si pentru design de costume, ,,Fantastic Beasts and Where to Find Them” o face pe autoarea J.K. Rowling sa se intoarca in universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cartii omonime din care studiaza Harry in timpul primului an la Hogwarts, iar filmul ii prezinta aventurile, caci Newt nu se lasa pana nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Calatoriile sale ii vor scoate in cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

Filmul este perfect pentru a vă purta într-o lume magică și poate fi achiziționat pe DVD de pe site-ul https://www.provideo.ro/dvd/animale-fantastice-si-unde-le-poti-gasi-824.html

Reclame

BATMAN VS. SUPERMAN: ZORII DREPTATII

Temandu-se ca actiunile supereroului privit ca un zeu raman nesupravegheate, puternicul si formidabilul aparator al Gotham-ului il provoaca pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, in vreme ce lumea nu se poate hotari de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman si Superman sunt in razboi, apare o noua amenintare ce pune omenirea intr-un pericol fara precedent.

Dacă sunteți pasionați de filme cu super-eroi nu trebuie să-l ratați, este un film foarte bun. Îl puteți achiziționa în format STEELBOOK de pe site-ul https://www.provideo.ro/4k-si-3d/batman-vs-superman-zorii-dreptatii-steelbook-773.html.

Reclame

OCEAN’S 8: JAF CU CLASA

Cinci ani, opt luni, 12 zile… si timpul trece in continuare. Atat de mult a trecut de cand Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiecteaza cel mai mare jaf din viata ei.
Pentru asta are nevoie de o echipa de profesioniste in domeniu, incepand cu partenera ei de incredere Lou Miller (Cate Blanchett). Impreuna recruteaza specialistele: bijutierul Amita, hoata de buzunare Constance, experta in garduri Tammy, hacker-ita Nine Ball si designerul vestimentar Rose.
Tinta este un superb colier din diamante in valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrita Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.
Planul este perfect, insa totul trebuie sa decurga fara nicio abatere daca echipa vrea sa puna mana pe diamante. Totul se face la vedere.
Din distributia filmului mai fac parte James Corden ca detectiv de asigurari care trebuie sa adune toate dovezile, iar Richard Armitage ca partenerul lui Kluger la Gala.

În cazul în care nu l-ați vizionat până acum ,,OCEAN’S 8: JAF CU CLASA” este un film bun atât pentru poveste, cât și pentru distribuție. (PS: Rihanna joacă în el!)

Îl puteți comanda de pe site-ul ProVideo: https://www.provideo.ro/dvd/oceans-8-jaf-cu-clasa-2026.html

Reclame

CALUGARITA: MISTERUL DE LA MANASTIRE

Dupa ce o tanara calugarita isi ia viata in conditii misterioase la o manastire izolata din Romania, inaltii prelati de la Vatican hotarasc sa cerceteze incidentul. Astfel, in ciuda trecutului sau destul de obscur, parintele Burke este trimis la manastirea Carta impreuna cu o tanara novice, chiar inainte ca aceasta sa isi depuna juramantul final. Reusind sa descopere taina blestemata pe care o ascunde manastirea, cei doi ajung sa isi riste nu doar viata, dar si credinta si chiar propriul suflet in confruntarea cu prezenta malefica ce bantuie manastirea, transformand-o intr-un adevarat camp de lupta al celor vii cu cei damnati.

Filmul este perfect pentru cei ce iubesc horror-ul. Pelicula este foarte bună, povestea este inspăimântătoare, iar locația unde a fost filmat este superbă (pentru că a fost filmat în România).

Îl puteți achiziționa în format Blu-ray de aici: https://www.provideo.ro/blu-ray/calugarita-misterul-de-la-manastire-2217.html

Reclame

BIGFOOT JUNIOR


Adam, un adolescent care nu prea isi gaseste locul, descopera cu surprindere ca este fiul legendarului Bigfoot si porneste in cautarea lui. Bucuria regasirii lor este umbrita de intentiile malefice ale corporatiei HairCo. care vrea sa atinga succesul si faima capturandu-i.

,,BIGFOOT JUNIOR” este un film animat distractiv, perfect de vizionat acasă. Poate fi comandat de pe https://www.provideo.ro/dvd/bigfoot-junior-1350.html

Reclame

Vă aștept cu un fallow pe Instagram https://www.instagram.com/withlovecristian/?hl=ro și un like pe pagina de Facebook: https://m.facebook.com/withlovecristian/ pentru a vedea mai multe din ceea ce fac eu în această perioadă.

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s