Ziua Mondială a Bolilor Rare

Vineri, 28 februarie, am onorat Ziua Mondială a Bolilor Rare la Romexpo, în cadrul unui eveniment minunat unde a fost lansat volumul ,,POLE-POLE: Călătorie Pe Acoperișurile Lumii” scris de Alexandru Tudose.

O boală poate fi rară… dar speranța nu!

Știai că în România trăiesc peste 1 milion de pacienți cu boli rare, dintre care 75% sunt copii?

Cel mai frumos lucru este să dăruim iubire și să fim atenți la nevoile celor din jurul nostru, să ne facem timp să ajutăm, să ne ascultăm unii pe alții, să ne mobilizăm și să acționăm, Pole Pole • pas cu pas.

Din pași mici, măsurați cu empatie, curaj, compasiune și implicare, se construiește un pas major, cu conștiința permanentă că fiecare viață contează. Aceasta este filosofia care l-a determinat pe alpinistul român Alexandru Tudose să urce pe Himalaya pentru viețile copiilor în dificultate.

Reclame

Pole-Pole: Călătorie Pe Acoperișurile Lumii (“Pole-Pole” – “pas cu pas” în Swahili, limba vorbită în Kilimanjaro), este jurnalul său de călătorie care radiografiază, pas cu pas, lecțiile unui parcurs de anduranță fizică și psihologică, în care singura constantă rămâne necesitatea unei vieți trăite cu altruism, moderație și dăruire, în timpul prezent.

Alexandru Tudose a urcat în 2019 pe munte pentru fiecare copil cu o boală incurabilă îngrijit de Fundația Copii în Dificultate, amintindu-le constant, prin mesaje pline de căldură, că viața lor este importantă, și că viitorul lor este în siguranță. Campania Himalaya Climb4Dreams a urmărit să sprijine activitatea Fundației CID, la finalul campaniei ajungându-se la peste 10.000 de donații prin SMS.

Alexandru Tudose se numără printre co-fondatorii Asociației Varyafin, a cărei direcție principală de acțiune este susținerea educației, dar care se implică și în numeroase evenimente și proiecte din zona socială și din sfera educației financiare.

Reclame

Așadar, vă îndemn să vă achiziționați cartea lui Alexandru Tudose, atât pentru calitatea poveștii și imaginile uimitoare, cât și pentru că o parte din banii încasați vor fi donați Fundației CID.

Impreună, susținem viitorul imaginat de tineri.

Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s