Chemarea străbunilor/ The Call of the Wild

,,Chemarea străbunilor”/ ,,The Call of the Wild” este noul film distribuit de Odeon Film în România.

Adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London, ,,Chemarea străbunilor” transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890. În calitate de cel mai nou membru al unei echipe de câini de sanie, al cărei lider devine ulterior, Buck are parte de o aventură spectaculoasă, găsindu-și în cele din urmă adevăratul loc în lume și devenind propriul său stăpân.

Povestea filmului este tare drăguță. Este practic un jurnal de călătorie al cățelului Back, care se confruntă cu dificultăți, dar care are parte și de momente pline de iubire.

,,Chemarea străbunilor” este un film interesant, care îmbină live-action-ul cu animația si reușește prin efectele vizuale spectaculoase să redea trăsăturile și emoțiile animalelor cât mai realist. Este o încercare reușită de a crea personajele pe calculator, mai ales că în mod normal ele ar fi putut fi reale, dar consider că tocmai acest aspect scoate din anonimat filmul. Se vede un rezultat impresionant ce a necesitat o muncă îndelungată în spate și o mare atenție la detalii.

Chris Sanders este regizorul filmului, scenariul este realizat de Michael Green, adaptat după romanul lui Jack London. Filmul a fost produs de Erwin Stoff, Diana Pokorny fiind producător executiv, iar Ryan Stafford coordonatorul efectelor vizuale. Echipa din spate a făcut o treabă excepțională, punând în scenă povestea superbă a unui roman de succes.

Distribuția filmului este formată din Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford și Colin Woodell. Așadar, regăsim nume mari ale cinematografiei ce duc pe culmile succesului aceseastă producție.

Pelicula te ține cu sufletul la gură constant. Te simți ca într-o călătorie pe care ți-ai dorit-o mereu și reușești să treci prin toate stările posibile.


Pentru toți iubitorii de animale, filmul este mai mult decât potrivit. Pregătiți-vă să râdeți, să plângeți… să stați pe scaunul de la cinema plini de suspans.

Cadrele și imaginile cu peisaje sunt absolut superbe. Îmi plac la nebunie filmările de ansamblu, pentru că te captează cu ușurință în poveste. De asemenea, cadrele detaliate sunt importante, iar acțiunea este surprinsă din unghiuri neașteptate.

Recomand cu caldură această producție. Este un film frumos, la care veți plânge și râde și pe care merită să îl vedeți.

,,Chemarea străbunilor” are premiera în cinematografele din România pe 28 februarie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s