Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn

,,Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn” este cel mai nou film distribuit de Vertical Entertainment în România.

După ce drumurile ei și a lui Joker se despart, Harley Quinn începe să fie vânată de toți criminalii din oraș. După despărțirea definitivă și dureroasă, ea decide să o i-a de la început și să-și creeze un nou drum, dar înainte de asta are ideea sclipitoare de a arunca în aer locul preferat al ei și al lui Joker, unde s-au și cunoscut. And this is the beginning!

Urmează o serie de peripeții și întâmplări care mai de care mai incitante și explozive, Harley Quinn fiind demențială.

Ea ajunge să facă echipă cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a o salva pe o tânără din mâinile unui temut criminal ce le voia moarte pe toate. Girl power este principiul de bază al filmului.

Povestea este cool, fresh și foarte captivantă. Îmi place la nebunie cum au creat povestea, iar secvențele cu trecutul fiecărui personaj sunt perfect introduse în film. Practic aflii tot ce este nevoie despre fiecare.

Trebuie menționat și ,,animăluțul” de companie a lui Harley care ajunge să facă parte din familie, o hienă…

Toată acțiunea filmului este văzută din punctul lui Harley de vedere, iar comentariile ei de pe parcurs sunt geniale.

Echipa din spate a făcut o treabă excepțională. Scenariul este extrem de bine gândit, fiecare replică este perfect aleasă, astfel Christina Hodson a făcut o treabă excepțională din acest punct de vedere. De asemenea, Margot Robbie, Bryan Unkeless și Sue Kroll și-au pus amprenta pe film. Regia îi aparține lui Cathy Yan.

Distribuția este de excepție! Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Chris Messina, Ella Jay Basco, Ali Wong și Ewan McGregor sunt cei care duc această peliculă pe culmile succesului. Interpretările lor sunt foarte bune, rolurile venindu-le parcă mănușă.

Margot Robbie este o actriță foarte talentată, iar interpretarea ei este emblematică! M-a surprins plăcut și am rămas foarte impresionat după acest film, talentul ei fiind unul vizibil. Fericită, tristă, agitată, nebună, Harley Quinn este un personaj foarte complicat, puțin bipolar, iar Margot oferă credibilitate personajului și reușește să îl facă remarcabil și de neuitat.

Cadrele și imaginile sunt demențiale! Acțiunile personajelor sunt surprinse foarte bine din unghiuri neașteptate, iar unicitatea este dată prin cadrele detaliate. De asemenea, cadrele de fundal și cele din depărtare captează spectatorul în poveste.

Cadrele animate de la începutul filmului unde Harley povestește despre viața ei sunt interesante, iar momentele în care ea ne prezintă fiecare personaj în parte sunt foarte tari.

Coloana sonoră este foarte bine aleasă. Fiecare melodie se potrivește perfect acțiunii personajelor și intensifică atmosfera dorită.

De asemenea, outfit-urile din film au un aer retro, cool, sunt pline de culoare, iar stilul lui Harley este recunoscibil și legendar.

Din punctul meu de vedere, ,, Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn” este un film foarte bun, puțin brutal, dar pe care merită, cu siguranță, să îl vizionați!

,,Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn” are premiera în cinematografele din țară pe 7 februarie.

With love,
Cristian ❤️

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s