Băieți răi pe viață/ Bad Boys For Life

,,Băieți răi pe viață”/ ,,Bad Boys For Life” este noul film distribuit de InterComFilm Distribution în România.

Chiar în săptămâna premierei mondiale de la Hollywood, mult-așteptatul film “Bad Boys For Life” se lansează și în cinematografele din România.

În cea de-a treia parte a celebrei francize, Will Smith și Martin Lawrence își surprind fanii cu o doză mare de acțiune intensă și umor spumos, demonstrând, o dată în plus, că sunt “Băieți răi pe viață”.

Ce se întâmplă când Băieții Răi devin bărbați? Ei bine, după 25 de ani de la lansarea primului film “Bad Boys”, îi regăsim pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett la fel de simpatici cum îi știm. Doar că acum îi cam bântuie criza vârstei mijlocii, pe fiecare în alt fel: Marcus tocmai devine bunic și se gândește deja la pensionare pentru a petrece mai mult timp în familie, dar Mike se împăunează cu forma sa de zile mari și vrea să demonstreze că este mai pregătit ca oricând să-i prindă pe răufăcători. Și fiindcă Mike este urmărit de interlopi periculoși iar prietenii nu renunță la greu, Marcus se lasă convins să-l însoțească într-o ultimă misiune, sub deviza “Luptăm împreună. Murim Împreună”. Așa că revin în focurile acțiunii pe străzile din Miami, în urmăriri palpitante, cascadorii spectaculoase și surprize comice.

 

“Bad Boys” a rămas în imaginația publicului mai bine de 20 de ani, fiind una dintre cele mai îndrăgite francize. Deși regizorul producțiilor anterioare, Michael Bay, ridicase ștacheta destul de sus, noii regizori Adil El Arbi și Bilall Fallah au orientat franciza într-o direcție nouă, menținând însă dinamica electrizantă a cuplului Lowery/Burnett. Noua aventură se dovedește pe cât de veridică și emoționantă, pe atât de amuzantă.

Deși nu mai sunt atât de rapizi cum erau în tinerețe, Mike și Marcus au experiență și știu să iasă din situațiile critice. Doar că, între timp, tehnică de lupta a devenit mult mai complexă și performantă, așa că veteranii deprinși să spargă uși au de învățat de la colegii lor mai tineri din noua unitate de elită Advance Miami Metro Operations (AMMO), care a introdus tactici de investigare cu tehnologii de ultimă generație la Miami P.D. Și vor avea din plin nevoie de ele când trebuie să-i înfrunte pe Isabel, o frumoasă criminală din trecutul lui Mike, gata să se răzbune pentru cei 20 de ani petrecuți în închisoare. Amenințarea nu e chiar floare la ureche, mai ales că Isabel îl are alături pe Armando, fiul ei războinic, as în arte marțiale.

Filmul începe cu o urmărire de zile mari. Cu mașini și motociclete senzaționale, filmul m-a surprins plăcut. Este plin de adrenalină și captează spectatorul în poveste de la bun început. Cascadoriile de senzație și luptele corp la corp sunt surprinse perfect de camere.

Pentru a-și intra în rol, actorii care-i interpretează pe agențîi AMMO au urmat cursurile unui colegiu special pentru a se antrena și a se familiariza cu activitatea tactică a poliției din Miami.

 Filmul cuprinde numeroase momente comice care fac deliciul publicului, Martin Lawrence fiind pur și simplu genial. Mimica, gesturile, replicile stârnesc automat rasul spectatorului. Dar, pelicula ne suprinde plăcut și cu momente emoționante foarte bine evidențiate.

Filmările au avut loc în Atlanta, Miami și în Mexic. Decorul eclectic din film redă fidel atmosfera dinamică și exclusivistă din Miami, conform scenariului semnat de Joe Carnahan, Peter Craig și Chris Bremmer, pornind de la personajele lui George Gallo. Cu o echipă de excepție, pelicula pornește de la un scenariu foarte bun și este pus în aplicare de o distribuție de senzație!

Cadrele și imaginile sunt exemplar alese. Cadrele de ansamblu cât și micile detalii filmate se completează perfect, iar unicitatea este dată prin filmările obținute din unghiuri total neașteptate. Momentele de tensiune sunt surprinse foarte bine, iar luptele și împușcăturile sunt imprevizibile, astfel ești surprins de la un moment la altul.

Protagonistul Will Smith are o interpretare de excepție așa cum ne-a obișnuit. Rolurile care i se potrivesc mănușa sunt cele din filmele de acțiune și comedie.

Nici colegii de breaslă nu se lasă mai prejos, din distribuție facând parte chiar și cantăreți. Joe Pantoliano, Vanessa Hudgens, Kate del Castillo, Paola Nuňez, Alexander Ludwig, Charles Melton, Jacob Scipio, Nicky Jam și DJ Khaled sunt cei ce duc pe culmile succesului partea a treia a francizei ,,Bad Boys For Life”.

De asemenea, trebuie menționată coloana sonoră pe care o ador! Black Eyed Peas a creat, împreună cu J Balvin, single-ul ,,RITMO (Bad Boys for Life)” care a devenit pur și simplu un hit. Pelicula cuprinde numeroase piese bune și cu siguranță adaugă multe plusuri producției.

Din punctul meu de vedere, filmul excelează atât din punct de vedere al distribuției, cât și al cadrelor și coloanei sonore. Vi-l recomand cu drag!

Eu l-am vizionat la Cinema City în sala IMAX și mi-a plăcut la nebunie.

Filmul va rula pe marile ecrane din toată țara începând de vineri, 17 ianuarie, inclusiv în format IMAX.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s