Se-ncinge treaba!/ Playing with Fire

,,Se-ncinge treaba!”/ ,,Playing with Fire” este noul film distribuit de Ro Image 2000.

O echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi așteaptă cea mai grea misiune din viața lor.

Povestea este una captivată și presărată cu multe momente comice ce fac deliciul publicului.

Andy Fickman este regizorul filmului, iar scenariștii sunt Dan Ewen și Matt Lieberman. Ei au făcut o treabă excepțională, realizând o producție comică ce aduce în prim-plan o poveste diferită și foarte interesantă.

De asemenea, unghiul de abordare este tare interesant pentru că povestea pornește de la un incendiu periculos ce îi pune în pericol pe cei trei copii și ajunge să contureze o poveste haioasă și captivantă unde agitația și acțiunea personajelor aduc spectatorul în poveste și îl fac să se amuze.

Din distribuție fac parte John Cena, Keegan Michael-Key, John Leguizamo, Judy Greer, Brianna Hidlebrand și mulți alții. Pot spune că rolurile se potrivesc mănușă, astfel că fiecare își interpretează exemplar rolul.

Apariția lui John Cena a fost o surpriză plăcută. Acesta joacă rolul principal în acest film de comedie și, din punctul meu de vedere, rolul îi evidențiază calitățile actoricești.

Cadrele și imaginile se completează perfect cu acțiunile personajelor. Filmările de ansamblu sau chiar cele detaliate sunt frumos completate de coloana sonoră, iar peisajele imortalizate sunt superbe și adăugate foarte bine în cadrul filmului.

Pot spune că am râs mult la această comedie. Situațiile jenante, comportamentul și deciziile pompierilor parașutiști sau ale copiilor, dar și multe altele reușesc să stârnească râsul spectatorului de nenumărate ori. Este un amalgam de întâmplări comice și situații jenante cu care se confruntă pompierii, iar aceste aspecte duc la conturarea unei pelicule comice perfect de vizionat iarna aceasta.

Eu vă recomand comedia atât pentru a vedea cum joacă Joch Cena, cât în mod special pentru povestea și ecranizarea comică.

,,Se-ncinge treaba!” are premiera în cinematografele din România e data de 29 noiembrie.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s