Regatul de gheață II/ Frozen II

,,Regatul de gheață II”/ ,, Frozen II” este cea mai noua animație distribuită de Forum Film România.

De ce s-a născut Elsa cu puteri magice? Răspunsul este o chemare pentru ea și, totodată, îi amenință împărăția. Împreună cu Anna, Kristoff, Olaf și Sven ea va porni într-o călătorie pe cât de periculoasă, pe atât de extraordinară. În “Regatul de Gheață”, Elsa se temea că puterile ei magice ar putea fi prea mari pentru această lume. În “Regatul de Gheață 2” ea trebuie să spere că vor fi de ajuns.

De la echipa de regizori câștigătoare a premiilor Oscar Jennifer Lee și Chris Buck, producătorul Peter Del Vecho și compozitorii Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez – cu vocile Idinei Menzel, Kristenei Bell, a lui Jonathan Groff și Josh Gad, Walt Disney Animation Studios prezintă “Regatul de Gheață 2”, la cinema din 22 noiembrie 2019.Producția are la bază povestea ,,Regina zăpezii” scrisă de Hand Christian Andersen.

Lansat în 2013, ,,Regatul de gheață I” a fost un real succes. Încasările din box office au depășit 1.276 miliarde de dolari, detronând Toy Story 3 și devenind dea mai bine vândută animație a anului și a 14 cea mai bine vândută animație din toate timpurile. În 2014 a fost declarat cel mai bine vând film al anului, iar în 2015 a abținut titlul pentru cel mai bine vândut film pe Blu-ray din toate timpurile în US.,,Frozen” a obținut numeroase premii precum două Academy Awards: Best Animated Feature și Best Original Song („Let It Go”), Golden Globe Award pentru Best Animated Feature Film, premiul BAFTA pentru Best Animated Film, cinci premii Annie Awards (inclusiv Best Animated Feature), două premii Grammy pentru Best Compilation Soundtrack for Visual Media și Best Song Written for Visual Media („Let It Go”), două Critics’ Choice Movie Awards pentru Best Animated Feature și Best Original Song („Let It Go”).

În martie 2015 a apărut ,,Frozen Fever”, iar în noiembrie 2017 ,,Olaf’s Frozen Adventure”, fiind scurte continuare ale lungmetrajului.

Iată că în noiembrie 2019 apare mult așteptata continuare, ,,Frozen II”.După o lungă perioada de timp, a venit momentul să aflăm răspunsurile la întrebări și să pornim într-o nouă călătorie magnifică alături de personajele iubite.

,,Regatul de gheață II” este cu siguranță cea mai așteptată animație a anului și eu consider că este și cea mai bună.

Studiourile Walt Disney Pictures ne încântă la finalul acestui an cu o continuare incredibilă a unei povesti inspiraționale ce le are ca protagoniste pe minunatele Elsa și Anna. Cele două sunt unele dintre cele mai adorate personaje Disney din toate timpurile, atât de copii cât și de oameni de toate vârstele.

Poveste filmului este absolut minunată și garantez că a meritat așteptarea.

Am râs, am plâns… am trecut prin nenumărate stări. Este un film foarte bun, captivant și inspirațional. Este un film din care ai multe de învățat și pe care l-aș revedea de nenumărate ori. Sunt foarte multe momente în care nu știi ce va urma și astfel ești ținut cu sufletul la gură pe tot parcursul producției.

Regizorii peliculei sunt Chris Buck și Jennifer Lee, scenariul este scris de Jennifer Lee și Allison Schroeder, iar producător este Peter Del Vecho. Aceștia au lucrat și la realizarea precedentei părți și au făcut o treabă excelentă și de această dată.

De asemenea, personajele nu ar fi cu adevărat complete fără vocile acestora. În cazul în care vă întrebați, acestea sunt vedetele care stau în spatele celebrelor jucării: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad.Cadrele și imaginile sunt superbe. Perfecțiunea peisajelor și unicitatea locurilor sunt evidențiate minunat. Animația este realizată perfect. Rapiditatea mișcărilor personajelor și schimbarea rapidă a cadrelor sunt rezultatul unei munci meticuloase și de lungă durată ce oferă un rezultat demn de a fi cea mai bună animație a anului.

Coloana sonoră este de senzație și ajută foarte mult la intensificarea atmosferei dorite.

Sunt sigur că ,,Regatul de gheață II” va pașii pe urmele predecesoarei părți.

Din punctul meu de vedere, ,,Frozen II” este una dintre cele mai frumoase animații din toate timpurile. Povestea plină de iubire, încredere, voință și prietenie este una inspirațională. Mă bucur că revedem iubitele personaje, personal așteptam cu nerăbdare să mă amuz pe seama lui Olaf și să trăiesc clipe de aventură alături de Elsa și Anna.

Recomand filmul tuturor, animația neavând granițe de vârste. Este o aventură de neratat!

Productia va rula în format 3D, IMAX 3D atât subtitrat cât și dublat în limba romană. Personal recomand formatul IMAX 3D întrucât efectele și imaginile sunt mult mai fascinante și te captează instant în poveste.

,,Regatul de gheață II” are premiera în România pe data de 22 noiembrie.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s