O nouă poveste de Crăciun/ Last Christmas

,,O nouă poveste de Crăciun”/ ,,Last Christmas” este noua producție distribuită de Ro Image 2000.

Kate (Emilia Clarke) bântuie fără sens prin Londra pe fondul colindelor de Crăciun, și e toată un mănunchi de decizii neinspirate, consecință directă și enervantă a jobului ei de Elf într-un magazin cu tematică de sezon. Tom (Henry Golding) pare prea bun ca să fie adevărat când intră în viața ei și începe să pătrundă în adâncul sufletului ei. Dar, uneori trebuie să lași zăpada să cadă unde vrea ea, trebuie să-ți asculți inima, și… trebuie să crezi.

O NOUĂ POVESTE DE CRĂCIUN are în coloana sonoră muzica lui George Michael, inclusiv piesa clasică dulce-amăruie care îi dă și titlul. Filmul va lansa în premieră material nou muzical înregistrat de artistul care a vândut peste 110 milioane de albume și a înregistrat 10 single-uri care au fost pe primul loc în topuri de-a lungul carierei sale.

Emilia Clarke (Game of Thrones), Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh și Emma Thompson sunt protagoniștii comediei romantice O NOUĂ POVESTE DE CRĂCIUN, în regia lui Paul Feig (A Simple Favor, Spy, Bridesmaids), inspirată de melodia lui George Michael, după un scenariu de Emma Thompson (Sense and Sensibility, Bridget Jones’s Baby), laureată cu Oscar, și Bryony Kimmings.

Filmul este ABSOLUT SUPERB! Este unul dintre cele mai frumoase producții cu tematică de Crăciun pe care l-am văzut.

Punctele forte sunt nenumărate. O poveste frumoasă, diferită și tristă… foarte emoționantă. Este total imprevizibilă și tot ceea ce se întâmplă de-a lungul filmului este surprinzător. Nu vă voi oferii mai multe detalii, pentru că vă îndrum să mergeți să vizionați filmul la cinema cât mai curând, însă vă pot anunța de pe acum că finalul este unul la care nici nu vă veți gândi.

Distribuția este perfect aleasă. Actori frumoși, carismatici și foarte talentați.

Emilia Clarke are o interpretare expemplară. O actriță versatilă și foarte talentată, ea reușește să interpreteze acest rol greu cu o mare ușurință, fiind ajutată atât de carismă, cât și de abilitățile vocale. Ne încântă cu vocea ei minunată atunci când interpretează câteva dintre cele mai iubite melodii de Crăciun.

De asemenea, Henry Golding, Michelle Yeoh și ceilalți actori au interpretări de neuitat.

Cadrele și imaginile sunt minunate. Multe luminițe, globuri, sclipici și foarte multă culoare sunt elementele cele mai evidențiate. Ești introdus într-un univers de basm al Crăciunului, unde oricine și-ar dori să trăiască, mai ales în această perioadă în care sărbătorile se apropie.

Coloana sonoră este emblematică. Regăsim câteva hit-uri ale lui George Michael, dar ce-a mai întâlnită melodie din film este Last Christmas. Din punctul meu de vedere, piesa Last Christmas este de departe cea mai recunoscubilă și emblematică melodie de Crăciun din istorie. Nu există iarnă in care să nu o ascult de câteva zeci de ori pentru că este o piesă de care nu ai cum să te saturi.

Din punctul meu de vedere, ,,O nouă poveste de Crăciun” este filmul perfect de sărbători pe care vi-l recomand cu mare căldură.

,,Last Christmas” are premiera în România pe 15 noiembrie.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s