Familia Addams/ The Addams Family

,,Familia Addams”/ ,,The Addams Family” este cea mai noua animație distribuită de Forum Film România.

Viața membrilor familiei Addams începe să fie afectată atunci când sunt puși față în față cu o gazdă vicleană, lacomă și arogantă a unui reality-show, pregătindu-se în același timp pentru o mare reuniune de familie.

Filmul este o versiune animată a seriei de desene a lui Charles Addams despre o familie ciudată și macabră.

Regizorii animației sunt Greg Tiernan și Conrad Vernon, scenariștii sunt Matt Lieberman, Charles Addams și Pamela Pettler, iar producătorii sunt Gail Berman, Bruce Franklin, Antony Hunt, Kevin Miserocchi, Andrew Mittman, Alison O’Brien, Alex Schwartz, Nicole Stinn, Conrad Vernon, Barbara Zelinski.

O echipă extrem de numeroasă a lucrat la această producție animată și pot spune că rezultatul final este unul neașteptat.

Familia Addams este cea mai controversată și celebră familie creepy din toate timpurile. Mai siniștrii și mai extravaganți ca înainte, familia Addams revine într-o variantă animată, nouă, cu multe surprize înspăimântătoare pregătite.

În anul 1964 familia Addams a apărut într-un serial TV live-action, iar în 1991 în comedia horror ce a avut un succes neașteptat, astfel urmând să fie produse și multe alte pelicule cu membrii Addams în prim-plan.

Familia Addams a fost creată de către remarcabilul Charles Addams. Familia aristocratică bizară și macrabă are membrii care mai de care mai ciudați.

Animația de anul acestă ne încântă cu multă teroare, comedie sumbră și acțiuni care mai de care mai șocante. Pe această cale, familia Addams este adusă în actualitate pentru noile generații într-o manieră originală și comică.

Vocile din spatele personajelor sunt Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Oscar Isaac, Finn Wolfhard, Snoop Dogg, Aimee Garcia, Allison Janney, Elsie Fisher, Nick Kroll, Bette Midler și Scott Underwood. Aceștia au dat glas personajelor sinistre și fiecare voce a fost potrivit aleasă.

Îmi place rapiditatea cadrelor și mișcărilor personajelor, acest lucru fiind rezultatul unui lung și atent detaliat proces de realizare. Cadrele și imaginile sunt deosebite, fiecare personaj este atent lucrat, iar trăsăturile fiecăruia sunt foarte bine definite. Unghiurile din care este surprinsă acțiunea sunt interesant alese, uneori chiar neașteptate.

De asemenea, coloana sonoră este un punct forte al filmului. Melodiile sunt alese potrivit, iar sunetele inspăimântătoare ajută la intensificarea atmosferei prielnice familie Addams.

Din punctul meu de vedere, animația ,,Familia Addams” este una de neratat și o recomand tuturor celor ce doresc să vadă un altfel de desen, o altfel de comedie, ceva ce iese complet din anonimat.

Eu am vizionat filmul în versiunea 3D subtitrată la Cinema City și mi-a plăcut tare mult.

Animația ,,The Addams Family” are premiera în România pe 25 octombrie și poate fi vizionată în format 3D, atât dublată cât și subtitrată.

With love,
Cristian ❤️

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s