Maleficent: Suverana răului/ Maleficent: Mistress of Evil

,,Maleficent: Suverana răului”/ ,,Maleficent: Mistress of Evil” este cea mai nouă producție Walt Disney Pictures și este distribuită de Forum Film România.

Filmul prezintă aventura fantastică care are loc la câțiva ani după acțiunea din prima parte “Maleficent”, în care publicul a aflat detalii despre evenimentele care au dus la împietrirea inimii uneia dintre cele mai cunoscute răufăcătoare din universul Disney și care au determinat-o s-o blesteme pe mica Prințesă Aurora.

“Maleficent: Suverana Răului” continuă să exploreze relația complexă dintre zâna cu coarne, Maleficent și viitoarea regină Aurora, pe măsură ce ele formează noi alianțe și se confruntă cu noi adversari în încercarea de a proteja tărâmul Moors și creaturile magice care trăiesc în el.Prima parte a fost lansată în 2014 si a fost un real succes. Cu un număr de încasări record, 758 milioane de dolari, pelicula a fost cea mai bine vândută producție în care a jucat Angelina. Filmul a primit o nominalizare la premiile The Academy la categorie Best Costume Design și a primit aprecieri atât din parte criticilor de specialitate cât și din partea publicului.

Aceste aspecte au garantat producerea unei noi părți care iată, se lansează după 5 ani. Vă garantez că a meritat toată așteptarea.,,Maleficent: Suverana răului” este un live-action executat perfect, cu o poveste intrigantă și cu interpretarea Angelinei mai bună decât oricare alta. Machiajul, costumele, accesoriile sunt splendide. Este o abundență de culoare, frumusețe și perfecțiune, cu o lume ca de basm, dar nelipsită de personaje negative.

Mai puternică și mai războinică decât înainte, Malefica revine cu forțe proaspete, înfățișări noi și multe alte surprize, însă nu este singură de această dată.

Povestea este imprevizibilă, apar personaje noi și nu sunt tocmai spirite blânde.Consider că nu exista actrița mai potrivită pentru acest rol decât Angelina Jolie. Ea este centrul acestei povești și datorită ei acest personaj a devenit un punct central al cinematografiei.

Din distribuție mai fac parte Michelle Pfeiffer, Ed Skrein, Elle Fanning, Juno Temple, Harris Dickinson și alții. Ei pun în scenă povestea intrigantă și își interpretează rolurile perfect.Regizorul filmului este Joachim Rønning. Scenariul a fost scris de Micah Fitzerman-Blue, Noah Harpster și Linda Woolverton. Producători: Duncan Henderson, Angelina Jolie, Nikki Penny, Joe Roth. Producători asociați: Bryan H. Carroll, Chris Castaldi

Un număr impresionant de oameni a lucrat la crearea acestei minunate pelicule și au făcut o treabă excepțională pentru că este una dintre cele mai bune producții ale acestei toamne.

Cadrele și imaginile sunt întocmai cum ne-am așteptat. Imaginile splendide cu peisaje, cadrele din castel sau cu personaje sunt imortalizate perfect și completate impecabil cu coloana sonoră ce ajută la intensificarea atmosferei dorite. Efectele sunt spectaculoase.Personal, am vizionat filmul în format IMAX 3D și pot spune că m-am simțit ca și cum aș fi fost un personaj din film. Am trăit la intensitate maxima fiecare acțiune și m-am bucurat de fiecare clipă.

Din punctul meu de vedere, ,,Maleficent: Suverana răului” este un live-action ce face cinste studiourilor Walt Disney și îl recomand cu mare drag. Este un film absolut încântător și potrivit pentru toate vârstele.

,,Maleficent: Suverana răului” are premiera în cinematografele din întreaga țară pe 18 octombrie.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s