Gemini: Conspirația/ Gemini Man

,,Gemini: Conspirația”/ ,,Gemini Man” este noul film distribuit de Ro Image 2000.Gemini: Conspirația este un thriller de acțiune inovator cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui agent operativ tânăr și cu abilități speciale, care îi permit să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry.

Filmul e realizat cu o tehnologie nouă – HFR (High Frame Rate), și e regizat de Ang Lee și produs de Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger. Alături de Will Smith îi vom vedea pe Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen și Benedict Wong.În regia lui Ang Lee(creatorul filmului ,,Viața lui Pi”), cu scenariul scris de David Benioff, Billy Ray și Darren Lemke, această producție este una foarte interesantă, întrucât avem ocazia de a vedea pusă în aplicare una dintre cele mai noi tehnologii, astfel îl putem vedea pe Will Smith jucând dublu rol, iar unul dintre personaje fiind mult mai tânăr.

Thriller-ul SF are la bază o poveste interesantă ce te captează prin imagini și efecte.

Producția plină de acțiune și aventură îl are în prim-plan pe Will Smith, unul dintre cei mai talentați și apreciați actori. El este versatil și poate interpreta orice rol cu o ușurintă incredebilă. Și în acestă peliculă face senzație și datorită lui, acest film de acțiune este unul dintre cele mai bune ale toamnei.

Filmul suprinde în mod special prin efectele 3D SF impresionante și imaginile captivante. Cadrele sunt o explozie vizuală, detaliile acțiunii fiind surprinse în mod uimitor din diverse unghiuri.
De asemenea sunetele și coloana sonoră sunt cele care antrenează spectatorul, captându-l în suspansul luptelor.

Recomand film pasionaților de pelicule thriller, SF, de acțiune. Este de neratat!

,,Gemini: Conspirația” are premiera în România pe 11 octombrie.

With love,
Cristian ❤️

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s