#CiaoKendall

Reserved a lansat campania „Ciao Kendall”, colecția de toamnă/ iarnă a acestui an, care este, totodată, și cea mai amplă campanie a brandului de până acum. Așadar, Kendall Jenner, un simbol al culturii pop contemporane, regină a social media și top model internațional, devine noua imagine Reserved.

Cu peste 116 milioane de urmăritori pe Instagram, top modelul de 1,80 cm înălțime se află în fruntea celor mai bine plătite modele din industrie, conform Forbes.

Kendall Jenner este, fără îndoială, una dintre cele mai mari personalități din industria modei, fiind o prezență nelipsită de pe podiumurile celor mai importante case de modă sau din pictorialele celor mai cunoscute branduri din lume.Colecția cuprinde haine și accesorii elegante, feminine și foarte versatile. Fiecare piesă a colecției poate fi purtată în nenumărate combinații, astfel se pot crea atât look-uri controversate cât și office.

Gama vestimentară a acestei colecții este una extrem de variată: fuste, rochii, pantaloni, sacouri, paltoane, pulovere sau bluze. Fiecare piesă vestimentară are un model deosebit, iar fiecare material a fost ales potrivit.Fie că ești adepta materialelor naturale fine precum mătasea, sau a celor precum pielea sintetică, Reserved îți oferă șansa de a te exprima liber din punct de vedere vestimentar, de a te iubi și de a te simți bine în ceea ce porți.

Genți, eșarfe sau curele, pantofi, cizme sau ghete, fiecare element al unei ținute trebuie să te reprezinte.De asemenea, accesoriile sunt cele care fac diferența într-o ținută. Mănușile lungi din piele, colierul și cerceii aurii de toate formele sunt touch-ul perfect de care are nevoie orice ținută.

Cu o gamă variată de culori, colecția de toamnă-iarnă Reserved prezintă o viziune diferite a outfit-urilor anotimpului răcoros și ruginiu. Culori pale precum roz și crem, sau culori aprinse precum roșu și verde, sunt folosite pentru a scoate din anonimat ținutele clasice.

În fiecare zi poți fi starul propriului tău film!

În clipul regizat de Gordon Von Steiner pentru Reserved, Kendall Jenner joacă rolul celor mai cunoscute actrițe din cele mai bune filme clasice italiene. Dansează, seduce și flirtează cu camera, așa cum o fac marile vedete de cinema. În cea mai recentă producție Reserved, Kendall dovedește că nu este doar un talentat fotomodel, dar are și un real talent actoricesc.

Într-un film de modă suprarealist realizat de RESERVED, nimic nu este evident. Suntem transpuși într-o vilă italiană barocă unde o regăsim pe Kendall Jenner visând cu ochii deschiși și pozând în diverse personaje feminine ideale. Devine cu ușurință o aristocrată italiană din filmele vechi, o fetișcană retro înnebunită după dans, o rebelă a anilor 1990 și o sirenă într-un mare acvariu în grădină.Kendall are multiple chipuri în campania Reserved, uneori aduce cu Sophia Loren în “Marriage, Italian Style”, alteori cu Natalie Portman în “Léon: The Professional” sau cu o femme fatale.

În jocul ei inocent, moda este liantul. Iar colecția de toamnă/iarnă 2019 e sursa inspirațiilor extreme, noua serie de articole vestimentare simbolizează distracția, dar și un fel de joc, permițându-i personajului principal – un icon de stil al Generației Z – să își exprime fanteziile și dorințele.Așa cum în clipul de prezentare al noii campanii, Kendall este personajul principal al diferitelor filme italienești, așa și tu poți fi starul zilnic al propriului film.Am avut deosebita plăcere de a admira noua colecție Rezerved în cadrul unui eveniment exclusivist deosebit organizat de RANEvents Communication la Casa Monteoru, un loc superb cu o arhitectură regală. Fiecare detaliu al evenimentului a fost extrem de bine pus la punct și pe această cale felicit echipa RANEvents Communication pentru acest minunat eveniment și, totodată, doresc să le mulțumesc pentru invitație.

Te invit să dscoperi și tu colecția toamnă/iarnă 2019 în magazinele Reserved sau online: https://bit.ly/2oapzEL.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s