1 an

1 an… a trecut un an de la crearea acestui blog minunat.Îmi aduc aminte cu bucurie de momentul când am decis să îmi creez blogul. Prima mare întrebare pe care mi-am pus-o a fost ce nume să aleg. M-am gândit la ceea ce vreau să transmit, și anume iubire, pace, pasiune. Mi-am dorit să creez un jurnal care să conțină scrisori adresate publicului larg. Și astfel… With love, Cristian ❤️ a fost creat.Vreau să le mulțumesc în mod special oamenilor care mi-au acordat încredere de la bun început. Vă mulțumesc!

De asemenea, le mulțumesc enorm colaboratorilor mei, oamenilor care m-au primit cu brațele deschise în familia lor și fără de care eu nu aș fi putut învața atât de multe lucruri. Vă mulțumesc enorm pentru fiecare invitație primită, pentru fiecare îndrumare și apreciere!Nu în ultimul rând, vă mulțumesc vouă, cititorilor mei! Mulțumesc pentru că îmi citiți articolele, pentru că îmi urmați sfaturile și pentru că mă ajutați să evoluez! Mulțumesc pentru miile de vizualizări, pentru sutele de mesaje și comentarii și pentru iubirea pe care mi-o transmiteți! Promit că o să evoluez și vă voi oferii surprize noi constant.

Recunosc că drumul parcurs nu a fost unul ușor, am întâlnit oameni iubitori și dornici să mă ajute, dar și oameni care au profitat de mine. Am fost bucuros… am fost dezamăgit. Mi-am făcut prieteni noi, dar am și pierdut foarte mulți dintre cei vechi. Am învățat extrem de multe lucruri, dar niciodată suficiente. Voi continua să greșesc și să învăț.Acesta sunt eu, Cristian Mihalea, un tânăr de 20 de ani care are vise mari sprijinite de voi, cei care citiți acum acest articol.

With love,
Cristian ❤️

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Andreea Vraja spune:

    Take care, kiddo!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s