O belea de cățel/ Trouble

O belea de cățel/ Trouble este noua animație distribuită de Vertical Entertainment în România.Trouble este un cățel tare simpatic, crescut în puf și răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată. Fără nicio grijă, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău.

Simpaticul Trouble trece prin multe întâmplări ce îl vor face să înțeleagă că cea mai importantă este iubirea și prietenia, nu puful și bogăția.Animația regizată de Kevin Johnson va aduce multă bucurie copiilor, reușind să îi transpună într-o lume fantastică unde prietenia, aventura și distracția merg mână în mână.

Filmul este unul de familie, relaxant, la care te amuzi copios și reușești să trăiești clipele la intensitate maximă asemeni personajelor.Cadrele și imaginile sunt atent lucrate, derularea lor este una rapidă, lucru rezultat în urma unei munci de lungă durată.

Din punctul meu de vedere, animația este una funny și interesantă, povestea fiind chiar captivantă și astfel recomand acest film tuturor celor ce vor să iasă din cotidian și să pătrundă într-o lume fantastică.Desenul animat poate fi vizionat începând cu 13 septembrie în cinematografele din întreaga țară.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s