Rambo: Ultima luptă/ Rambo: Last Blood

,,Rambo: Ultima luptă”/ ,,Rambo: Last Blood” este noul film distribuit de Ro Image 2000.Un personaj legendar se pregăteşte să revină în acţiune. De data aceasta, protagonistul declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său.

Personajul John Rambo a fost creat de canadianul David Morrell, un adevărat maestru al romanelor de acţiune şi conspiraţie.First Blood, urmat de Rambo: First Blood Part II deschideau o franciză în care Stallone portretizează eroul american de război. Primul film caută să dea de gândit şi a fost considerat unul din filmele definitorii ale postmodernismului în cinema, după care continuarea seriei (Rambo II plasat în teatrul de război din Vietnam, Rambo III plasat în războiul din Afghanistan dintre ruşii „răi” şi afganii „buni”) a ales soluţia filmelor comerciale. Rambo IV (2008) reia imaginea eroului militar, din nou în luptă cu o dictatură malefică – cea din Birmania zilelor noastre. Ideea unui Rambo V, care sa se numeasca The Savage Hunt se lansa în 2011.În regia lui Adrian Grunberg și cu scenariu scris de Matthew Cirulnick, David Morrell și Sylvester Stallone, producția este una intrigantă, plină de lupte și răzbunări.

Sylvester Stallone este o legendă a cinematografiei și fiecare film de acțiune în care joacă prinde contur și devinde automat un reper cinematografic. Talentul și carisma îl ajută de fiecare dată și reușește să intre cu ușurintă în pielea personajelor.Cadrele și imaginile se completează perfect, iar acțiunea filmului este surprinsă uneori din unghiuri neașteptate. Luptele și focurile de armă sunt imprevizibile și evidențiate foarte bine.

Sunetele și melodiile alese sunt de asemenea un punct forte al filmului.

În prima parte a peliculei ne este prezentată drama prim care trecere John Rambo, iar ulterior avem parte de multă intrigă, răzbunare și vărsare de sânge.

Filmul se termină cu un monolog specific lui Rambo, urmat de un colaj cu secvențe memorabile din toate celelalte părți ale francizei.Din punctul meu de vedere, filmul surprinde spectatorul atât prin interpretarea actorilor cât și prin povestea captivantă.

Recomand filmul fanilor actorului Sylvester Stallone și al francizei Rambo, dar și pasionaților de pelicule de acțiune.,,Rambo: Ultima luptă” are premiera în România pe 20 septembrie.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s