Touch Me Not

Ieri am avut deosebita plăcere de a participa la proiecția specială a filmului ,,Nu mă atinge-mă”/ ,,Touch Me Not”.Povestea filmului:
Spune-mi cum m-ai iubit, ca să înțeleg cum să iubesc.

Un regizor și personajele sale pornesc împreună într-o cercetare personală despre intimitate. La granița fluidă dintre realitate și ficțiune, Touch Me Not urmărește călătoriile lor emoționale cu o privire profund empatică. Prinși între dorința de intimitate și frica profundă de ea, Laura și Tomas încearcă să depășească vechi „scenarii”, mecanisme de apărare și tabuuri, să taie cordonul ombilical și să fie în sfârșit liberi.

Touch Me Not explorează modurile cu totul neașteptate în care putem descoperi intimitatea, cum putem iubi fără să ne pierdem pe noi înșine.,,Touch Me Not” este unul dintre cele mai apreciate și premiate filme românești, în 2018 câștigând trofeul Ursul de Aur la cea de-a 68-a ediții a Festivalului de Film de la Berlin.

Lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie abordează o temă total nonconformistă ce te face să-ți pui multe semne de întrebare legate de propria persoană. Este un film greu ce transmite un mesaj dur către societate.

După cele doua ore de vizionare a trebuit să asimilez toate informațiile și să mă gândesc mai bine la fieacare personaj al filmului. Am realizat că fiecare dintre noi se poate regăsi într-unul dintre caracterele peliculei, însă este greu să recunoaștem acest lucru.Rolurile principale sunt interpretate de Laura Benson și Tómas Lemarquis, doi actori extrem de talentați. Consider că toți actorii aleși pentru peliculă își interpretează rolurile exemplar, de aceea rezultatul este unul cât se poate de autentic și puternic.

Din punctul meu de vedere, perspectiva din care este tratat acest subiect oferă publicului răspunsuri sau întrebări despre autocunoaștere și acceptare.Proiecția filmului a avut loc într-un spațiu interesant, la studioul Safe Frame.

Recunosc faptul că am fost impresionat de locație, ambientul fiind unul foarte cool. Studioul și sala de difuzare au fost de excepție, sonorizarea dar și calitatea proiecție fiind atuu-ul central.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s