The Goldfinch: Iluzia Libertății

,,The Goldfinch: Iluzia Libertății”/ ,,The Goldfinch” este noul film distribuit de Vertical Entertainment în România.Warner Bros. Pictures și Amazon Studios prezintă filmul „The Goldfinch: Iluzia Libertății”, o ecranizare a romanului best-seller „Sticletele” scris de Donna Tartt care a câștigat premiul Pulitzer și medalia de excelență Andrew Carnegie pentru ficțiune.

Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a pierit în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan. Tragedia a schimbat complet cursul vieţii sale și l-a trimis pe un drum încărcat cu durere și vinovăție, redescoperire, căință și chiar iubire. Prin toate acestea, de-a lungul anilor, a păstrat o singură speranță tangibilă și anume un tablou uimitor cu o pasăre legată de cușca sa… capodopera „Sticletele”.Este o poveste extrem de tristă pusă în scenă de oameni talentați ce mi-au transmis emoția lor prin toate mijloacele.

Este unul dintre cele mai emoționante filme pe care l-am văzut anul acesta. Odată ce începe proiecția, este imposibil să nu verși câteva lacrimi odată la câteva minute.Din distribuție fac parte: Ansel Elgort, Nicole Kidman, Sarah Paulson, Finn Wolfhard și mulți alții. Actori sunt foarte bine aleși și aceștia își interpretează rolurile cu cel mai mare profesionalism.

Tânărul Ansel Elgort cunoscut pentru rolul din ,,Sub aceeași stea” din 2014 are o interpretare exemplară. Am trăit fiecare moment alături de el și simteam suferința prin care trecea.Sarah Paulson ne demonstrează încă odată că este o actrița versatilă și poate interpreta cu naturalețe orice rol, datorită talentului său. Sarah este actrița mea preferată din toate timpurile și savurez orice film în care joacă aceasta.De asemenea, Nicole Kidman are o prestație foarte bună. A fost o surpriză plăcută să îl văd pe Finn Wolfhard, celebru pentru rolurile din serialul ,,Stranger Things” și din filmul ,,IT”.Imaginile de ansamblu, cu peisaje sau cele detaliate se completează perfect cu acțiunea personajelor. Cadrele din diferite unghiuri neașteptate sunt bine puse la punct.

De asemenea, coloana sonora este un punct forte al filmului, pentru că intensifică atmosfera dorită.Din punctul meu de vedere, cel mai important element al filmului este povestea, dar punerea în scenă este cea care îl face pe spectator să sufere alături de personaje.

Recomand filmul tuturor. Este o dramă ce te marchează și care te pune pe gânduri.,,The Goldfinch: Iluzia Libertății” are premiera în cinematografele din țară pe 13 septembrie.

With love,
Cristian ❤️

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s