PANDORA- What do you love?

Universul Pandora este unul magic. Creativitatea, diversitatea și exprimarea propriei personalități sunt glasul noului concept minunat dezvoltat de Pandora.Colecția de toamnă ne oferă noi posibilități de creare a propriei povești de iubire. Pandantivul O Pandora este o nouă modalitate inovatoare de a ne purta talismanele preferate și de a arăta lumii întregi ce iubim. Lăsați-vă imaginația să vă transpună într-un univers în care iubirea, pasiunea, diversitatea, puterea și frumusețea sunt inspirate dintr-o lume de basm.Accesoriile acestei toamne sunt inspirate din natură, forma frunzei sau culorile autumnale fiind regăsite foarte des în noua colecție. Fie că este vorba de cercei, inele sau talismane, bijuteriile Pandora sunt superbe. Gama variată, calitatea superioară și mai ales finețea cu care sunt lucrate accesoriile, garantează succesul acestui brand de bijuterii. Noua colecție aduce elemente noi, atent lucrate cu modele atractive care te fac să te îndrăgostești de ele.Fiecare dintre noi are o poveste nescrisă, dar pe care o păstram în suflet. Bijuteriile Pandora ne oferă posibilitatea de a ne scrie propria poveste, prin adăugarea talismanelor ce ne reprezintă, pe brățară sau pe noul pandantiv O de diferite culori și dimensiuni.

„Pandantivul O Pandora Moments transpune esența Pandora într-o bijuterie. Reflectă o nouă modalitate îndrăzneață prin care să vă exprimați stilul personal cu ajutorul talismanelor și pandantivelor.”-A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, directori de creație, Pandora.

Sezonul acesta se poartă… iubirea 💖

Fie că iubești o persoană, un loc sau o pasiune, bijuteriile din noua colecție Pandora reprezintă poveștile din spatele lucrurilor care contează cel mai mult pentru tine.

Eu iubesc să zâmbesc, iubesc culorile vii, iubesc să scriu. Tu ce iubești?

Pink is an attitude 💖

Rozul a fost dintotdeauna sinonim cu valorile transmise de Pandora. Rozul nu este doar o simplă culoare, ci un simbol al feminității, iubirii și frumuseții. Noua colecție Pandora cuprinde multe bijuterii minunate with a touch of pink, ce ne oferă noi posibilități de creare a propriului nostru univers de basm.

Muzele Pandora 💖

Muzele Pandora sunt 5 femei inspiraționale ce încurajează exprimarea propriei opinii, diversitatea, iubirea, puterea feminină și îndeplinirea propriilor visuri. Acestea sunt: Ioana Puiu, Ioana Visanescu, Deea Codrea, Luana Codreanu și Renata Bota. Ele vă invită să vă urmați visul, să celebrați realizările și să vă exprimați personalitatea și poveștile într-un mod creativ, cu Pandora.

Meet the new Pandora 💖

Am avut deosebita plăcere de a participa la evenimentul de relansare Pandora și totodată de lansare a noii colecții de toamnă, unde am putut admira minunatele bijuteri ce dau glasul unui univers al femeilor puternice, independente și iubitoare. A touch of pink a fost cheia întregului eveniment ce a creat un adevărat univers paralel plin de iubire și frumusețe, unde fiecare și-a putut scrie povestea și și-a putut exprima liber opiniile. Mulțumesc RANEvents Communication pentru invitație și mai ales pentru faptul că da-ți glas unui concept minunat de promovare al diversității, iubirii și al propriului stil. Evenimentul a fost absolut superb și a fost o plăcere să fiu înconjurat de oameni inspiraționali ce încurajează valorile cele mai de preț ale acestei lumi.Astfel, trebuie să ne iubim, să ne acceptăm, să ne bucurăm de tot ceea ce ne înconjoară, să zâmbim, să ne exprimăm propriile gânduri și să ne îndeplinim visurile.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s