Downton Abbey

,,Downton Abbey” este noul film distribuit de Ro Image 2000.Film are la bază renumitul serial TV britanic ,,Downton Abbey”. Acțiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, în vila din ținutul Yorkshire a Contelui și Contesei de Grantham și urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a servitorilor săi în timpul domniei regelui George al V-lea.

Clasele sociale prezentate in film – nobilimea si servitorii – alterneaza de-a lungul acțiunii și se iau la intrecere pentru a capta cât mai avid atenția privitorului. Umorul britanic nu lipseste nici el din peisaj si evenimentele de la începutul secolului XX sunt prezentate subtil și corect.Povestea filmului este una frumoasă și recunosc că am fost foarte entuziasmat când a apărut primul trailer. Este o dramă originală ce mi-a captat atenția prin interpretările actorilor, prin ținute și peisaje, prin aerul aristrocratic și prin prezentarea vieții servitorilor.

Din distribuite fac parte Maggie Smith, Elizabeth McGovern, Matthew Goode, Michelle Dockery, Penelope Wilton, Allen Leech și mulți alții.Maggie este o actrița senzațională. Ea reușește să transforme orice personaj interpretat într-o peronalitate memorabilă a cinematografiei. Mereu mi-a plăcut cum joacă, iar mimica, gesturile, carisma sunt la ele acasă. Personajul interpretat în această producție este savuros! Replicile acide, glumele și cuvintele rostite la nervi sunt un deliciu. Cu siguranță, Violet este personajul meu preferat din peliculă.

De asemenea, colegii de scenă interpretează rolurile așa cum pot mai bine și pătrund perfect în pielea personajelor aristocratice sau a servitorilor.Ținutele sunt splendide, machiajul este executat ca la carte, iar castelul este o comoară.

Cadrele din interiorul castelului sau cele cu peisaje sunt imortalizate și completate perfect de coloana sonoră regală. Tot filmul este un amalgam de regalitate și rafinament.În regia lui Michael Engler, iar scenariul scris de Julian Fellowes, filmul ,,Downton Abbey” este o dramă veritabilă, cu o poveste controversată pusă în scenă de actori talentați.

Din punctul meu de vedere, filmul are multe elemente surprinzătoare, multe secvențe controversate presărate, dar și o distribuție de senzație.

Recomand filmul tuturor, atât pentru poveste, cât și pentru ținute, peisaje și imaginile din castel.,,Downton Abbey” are premiera în România pe 13 septembrie.

With love,
Cristian ❤️

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s