ZENOSYNE – New brand in town

Celebru peste hotare, brand-ul ZENOSYNE a ajuns și în România. Marți am participat la minunatul eveniment de lansare organizat de RANEvents Comm, la care m-am simțit minunat. Atmosfera a fost încântătoare, muzica a fost aleasă perfect, iar oamenii au avut un vibe inspirațional.,,The sense that time keeps going faster” este premiza de la care a pornit creatoarea brand-ului.

Colecția este una superbă. Piesele au fost concepute pentru a putea fi purtate cu ușurință în diferite combinații, oferă doza de stil dorită, dar și de confort.Alegerea culorilor este foarte interesante, întrucât regăsim combinații între nonculori și nuanțe neon sau culori pale.

Piesele street-style pot fi purtate la un eveniment, festival sau oriunde doriți să ieșiți în evidență cu stil.Gama este una foarte variată. Regăsim pantaloni, trenciuri, salopete, body-uri, dar și accesorii precum genți sau curele.

De asemenea, materiale sunt o alegere importantă. Piesele au fost concepute speciale pentru a atrage toate privirile dar și pentru ca persoana care le poartă să se simtă confortabil. Bumbac, vâscoză sau lycra, hainele sunt foarte lejere, confortabile și stylish.Din punctul meu de vedere, piesele centrale ale colecției sunt: salopeta din bumbac de culoare roz pal, mini geanta portocalie și cureaua albă. Acestea pot fi purtate în diferite combinații, accesoriile precum cureaua sau geanta mini fiind elementele ce pot schimba o ținută banală într-una ce va atrage toate privirile.Vă invit să accesați site-ul ZENOSYNE pentru a afla mai multe detalii: https://zenosyne.com/

Life’s too short to were boring clothes!

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s