Ape ucigașe/ Crawl

“Ape ucigașe”/ “Crawl” este cel mai nou film distribuit de Ro Image 2000. Filmul spune povestea unei tinere, fostă înotătoare de performanță care se întoarce în orașul natal, care urma să fie lovit de un uragan de categoria 5. Exact când ajunge la casa tatălui ei, se dezlănțuie iadul: tatăl nu e de găsit nicăieri, iar ea va trebui să înfrunte ape care ucid și prin forța cu care năvălesc în oraș, dar și prin creaturile care invadează orașul, și intră în casele inundate, aligatori fioroși în căutare de pradă. E timpul ca fosta înotătoare să-și pună abilitățile la încercare dacă vrea să-și salveze tatăl prins sub ape, dar și propria viață.

Pelicula este una horror, thriller plină de acțiune și momente tensionate.Productia îi aduce în prim plan pe actorii Kaya Scodelario, Barry Pepper și Ross Anderson. Kaya, celebra pentru rolurile din “Labirintul” și “Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” are o interpretare memorabilă în această producție. De asemenea, și colegul ei Barry Pepper cunoscut pentru rolurile din “Capcana” și “Când iubirea nu e de ajuns” nu se lasă mai prejos, experiența și talentul punându-și amprenta în interpretarea acestuia.Imaginile evidențiază catastrofa provocată de ape, imaginile de ansamblu dar și cele realizare într-o casă inundată fiind foarte bine suprinse, detalii fiind foarte bine puse la punct.

Sunetele și muzica sunt extrem de bine alese și cu ajutorul lor se formează atmosfera tensionată dorită.Există numeroase momente tensionate în care spectatorul trăiește la intensitate maxima alături de personaje.
Este un film imprevizibil și fiecare noua secvență este complet neașteptată.

Scenariul este scris de Michael Rasmussen și Shawn Rasmussen, iar regia aparține lui Alexandre Aja.Din punctul meu de vedere, povestea filmului este una cu adevărat înspăimântătoare, iar apariția permanentă a crocodililor intensifică tensiunea prin care trece spectatorul.

Recomand filmul tuturor pasionaților de filme thriller și horror.“Ape ucigașe” are premiera în România pe 26 iulie.

With love,
Cristian ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s