Hai că încă putem!/ Poms

,,Hai că încă putem!”/ ,,Poms” este noul film distribuit de Vertical Entertainment în România.Filmul spune povestea Marthei (Diane Keaton), o doamnă trecută de prima tinerețe care decide să se mute într-o comunitate de bătrâni pentru a avea parte de liniște și odihnă în ultimele clipe ale vieții ei, ea fiind și bolnavă de cancer. Însă, nu totul decurge conform planului. Ea se împrietenește cu vecina Sheryl și mai în glumă, mai în serios, Martha decide să înființeze un club pentru majorete alături de Sheryl. Echipa are 8 membri puși pe distracție și voie bună. Ele decid să se înscrie la un concurs dedicat majoretelor și să demonstreze lumii întregi că niciodată nu este prea târziu ca să îți urmezi visurile.Din distribuția filmului fac parte: Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier, Rhea Perlman, Alisha Boe și mulți alții.

Diane Keaton este una dintre cele mai talentate actrițe de la Hollywood și este o plăcere să o mai văd performând la o asemenea vârsta onorabilă. Înterpretarea ei este memorabilă și perfectă ca de fiecare dată.Tânăra Alisha Boe cunoscută pentru rolul din serialul fenomen ,,13 Reasons Why” oferă doza de tinerețe peliculei și și-a interpretat rolul așa cum a putut mai bine.În regia Zarei Hayes producția are 90 de minute pline de umor și dramă.

Cadrele și imaginile se completează perfect, iar imaginile cu peisajele cartierului sau cele de ansamblu din timpul concursului sunt cele mai interesante.

De asemenea, coloana sonoră este foarte bine aleasă, iar mixajul folosit pentru concurs reprezintă o combinație perfectă dintre hit-urile din trecut și prezent.Din punctul meu de vedere, comedia ,,Hai că încă putem!” este una dintre cele mai bune ale acestui an, interpretările actorilor fiind cele mai importante.

Recomand cu căldură acest film pentru o seara de distracție cu prietenii sau familia. Pregătiți-vă să râdeți în hohote dar și să lacrimați de tristețe.,,Hai că încă putem!” are premiera în cinematografele din România pe 26 iulie.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s