Yesterday

“Yesterday” este cel mai nou film distribuit de Ro Image 2000 în România.Filmul spune povestea lui Jack Malik (Himesh Patel, din serialul BBC Eastenders) care este un cântăreț dintr-un orășel estival englezesc și a cărui faimă modestă se evaporă rapid, în ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilărie, Ellie (Lily James, din Mamma Mia! Here We Go Again).  Dar, după ce e lovit de un autobuz în timpul unei bizare pene de curent care întunecă tot globul, Jack se trezește într-o lume în care Beatleșii nu au existat niciodată și atunci îi vine o idee care îi va complica foarte rău viața.

Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea și cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un mega-star adorat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre vechea lui viață și cea din prezent începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui, și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.

Povestea filmului este una foarte interesantă presărată cu momente comice, dar și emoționante.Din distribuție fac parte Himesh Patel, Lily James, Ana de Armas, Kate McKinnon, James Corden, Ed Sheeran dar și mulți alții.

Actorul din rolul principal, Himesh Patel a fost o alegere interesantă, însă nu a dat greș având o interpretare de necomentat.

Nici colegii de breaslă nu trebuiesc ignorați, interpretările acestora fiind foarte bune.Aparițiile din film ale lui James Carden și a lui Ed Sheeran sunt cele care atrag atenția fiind doi artiști foarte cunoscuți și apreciați de public. Prezentatorul, comediantul și actorul James condimentează perfect filmul, iar cântărețul Ed Sheeran ne încântă cu câteva minute de muzică.

Scenariul este scris de Richard Curtis, în regia lui Danny Boyle, iar producția are 116 minute pline de momente comice și emoționante.Cadrele și imaginile se completează perfect, iar muzica este minunată. În film auzim atât hiturile trupei Beatles cât și altele recente. Este o combinație minunata între “old” și “new”.

Din punctul meu de vedere, pelicula suprinde în mod special prin povestea inedită.

Recomand filmul “Yesterday” pentru o seara relaxantă cu prietenii sau familia.“Yesterday” are premiera în România pe 12 iulie.

With love,
Cristian ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s