Annabelle 3/ Annabelle Comes Home

“Annabelle 3”/ “Annabelle Comes Home” este noul film distribuit de Vertical Entertainment în România.Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă și să o închidă într-o cutie sfințită. Însă într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.Filmele din universul “Trăind printre Demoni”/ “The Conjuring” sunt unele dintre cele mai bune și mai înspăimântătoare filme horror din istorie. Personal, sunt un mare fan al acestui univers și aștept cu nerăbdare fiecare film nou lansat. Anul acesta, universul “Trăind printre Demoni” ne-a oferit pelicula “Blestemul femeii care plânge”/ “La Curse of La Llorona” în luna Aprilie, film cu un real succes clasat la categoria celor mai bune filme horror ale anului.

“Annabelle 3” este cel mai așteptat film horror al anului, însă așteptarea a luat sfârșit, iar fanii acestui univers nu trebuie sa rateze filmului.Încă de la apariția primului trailer “Annabelle 3” am remarcat povestea creepy prin care ne va trece filmul.

Primul film “Annabelle” a apărut în anul 2014 și a fost un real succes, având încasări record fapt ce i-a garantat o continuare. “Anabelle 2” a apărut în 2017 și a fost cel de-al patrulea film al universului “The Conjuring”. Toate peliculele care aparțin acestui univers au la bază povesti adevărate inspăimântătoare, lucru ce atrage pasionații de acest gen.De data aceasta, distribuției se alătură Katie Sarife și Madison Iseman. Acestea își joacă impecabil rolurile.

Îi revedem pe Vera Farmiga, Patrick Wilson și micuța Mckenna Grace care nu ne dezamăgesc nici de această dată, interpretările lor fiind de necomentat.

Vera este una dintre cele mai versatile și talentate actrițe și personal aștept cu nerăbdare orice film în care joacă, deoarece puterea sa actoricească ma captează mereu în povestea filmului și mă face să trăiesc fiecare clipa la intensitate maximă.Pentru Gary Dauberman, scenaristul filmelor „Annabelle”, „It” și „The Nun: Misterul de Mânăstire”, horror-ul „Annabelle 3” reprezintă filmul său de debut în calitate de regizor, unde lucrează alături de echipa consacrată de producători Peter Safran (“Aquaman”) şi James Wan.

Aceștia fac o echipă imbatabilă și duc pe culmile succesului și cea de-a treia parte a consacratei pelicule “Annabelle”.Povestea este una palpitantă, dar imaginile si cadrele sunt cele care te înfioară cu adevărat.
Sunetele și coloana sonora completează perfect cadrul thriller, horror care este total nerecomandat copiilor și persoanelor cu probleme cardiace.

Din punctul meu de vedere, “Annabelle 3” este cel mai bun film horror al acestui an și îl recomand tuturor celor pasionați de filme de acest gen. Pregătiți-vă să tresăriți de multe ori în scaunul din cinematograf.“Annabelle Comes Home”/ “Annabelle 3” are premiera în România pe 12 Iulie.

With love,
Cristian ❤

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s