Stuber: Detectiv de Nevoie

“Stuber: Detectiv de Nevoie” este noul film distribuit de Odeon Film în România.Povestea filmului:
Atunci când Stu (Kumail Nanjiani), un șofer Uber, preia un pasager (Dave Bautista) care se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui ucigaș brutal, el se regăsește într-o situație dificilă și încearcă cu disperare să fie curajos, să rămână în viață și să-și păstreze rating-ul de 5 stele.

Povestea este una foare funny, plină de acțiune și suspans.Nu puține sunt momentele ridicole provocate de Stu care stârnesc râsul spectatorilor, dar atutudinea și aspectul polițistului Vic impun respect, astfel spectatorul trece prin diverse stări pe parcursul filmului.

Regizat de Michael Dowse, această comedie de acțiune de la 20th Century Fox îi are în distribuție și pe Iko Uwais, Natalie Morales, Betty Gilpin, Jimmy Tatro, Mira Sorvino și Karen Gillan.Kumail Nanjiani (Stu) face deliciul publicului, interceptarea sa fiind foarte realistă, prin atitudine, gesturi, expresii el reușește să stârnească râsul publicului.

Nici interpretările colegilor de breaslă nu sunt mai prejos, aceștia punând în scenă o poveste super amuzantă și actuală.Imaginile și cadrele sunt un punct forte al filmului, deoarece acțiunea este surprinsă din diverse unghiuri neașteptate, focurile de armă, exploziile și bătăile fiind surprinse în cele mai mici detalii. Imaginile se completează perfect cu acțiunea și reușesc cu ajutorul sunetelor și al coloanei sonore să creeze atmosfera așteptată.

Din punctul meu de vedere, interpretarea actorilor este cea mai importantă, întrucât captează atenția spectatorului, iar povestea este una captivantă, amuzantă și de “actualitate”.

Recomand filmul pasionaților de pelicule de comedie și acțiune.“Stuber: Detectiv de Nevoie” intră în cinematografele din întreaga țară începând cu 12 iulie.

With love,
Cristian ❤

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s