Povestea Jucăriilor 4/ Toy Story 4

“Povestea Jucăriilor 4”/ “Toy Story 4” este cea mai noua animație Pixar Animation Studios și Walt Disney Pictures distribuită de Forum Film România.Filmul spune povestea deja binecunoscutelor jucării Woody, Buzz Lightyear și multe altele care pleacă într-o excursie cu Bonnie și o nouă jucărie, numită Forky. Călătoria plină de aventuri se transformă într-o reuniune neașteptată, atunci când Woody o întâlnește din întâmplare pe vechia sa prietenă pierdută, Bo Peep. Pe măsură ce Woody și Bo își aduc aminte de zilele bune, încep să își dea seama că între ei este o prăpastie uriașă când vine vorba despre așteptările de la viața lor ca jucării. De-a lungul călătoriei, Forcky și restul echipei se confruntă cu probleme dificile și trec cu brio prin toate aventurile și peripețiile ce stau în calea lor.Povestea filmului este una foarte captivantă, plină de aventură dar presărată și cu momente comice sau emoționante.

Ca de fiecare dată, echipa din spatele producției face o treaba excepțională realizând o animație care captează atenția oamenilor de toate vârstele.Primul film “Toy Story” a fost lansat în anul 1995 și a avut un real succes având încasări record încă din primele zile de proiecție. Acesta a fost nominalizat la 3 categorii ale Premiilor Oscar castigand chiar un premiu The Academy. Următorul film a fost lansat în anul 1999 urmat de “Toy Story 3” din 2010. Toate au avut un real succes și sunt considerate unele dintre cele mai bune animații ale tuturor timpurilor. Foarte mulți am așteptat o următoare parte a acestei pelicule, însă garantez că a meritat așteptarea pe deplin. Regizorul filmului este Josh Cooley, scenaristul este Stephany Folsom, iar producătorii sunt Pete Docter, Mark Nielsen, Jonas Rivera, Andrew Stanton și Lee Unkrich. Aceștia au făcut parte din echipa și altor filme “Toy Story” și nu ne dezamăgesc nici de această dată, povestea filmului fiind una superbă.De asemenea, jucăriile nu ar fi cu adevărat complete fără vocile acestora. În cazul în care vă întrebați, acestea sunt vedetele care stau în spatele celebrelor jucării: Keanu Reeves, Tom Hanks, Keegan-Michael Key, Tim Allen, Jordan Peele, Patricia Arquette, Timothy Dalton, Christina Hendricks, Joan Cusack, Annie Potts, Tony Hale și Kristen Schaal.Cadrele și imaginile sunt atent lucrate, detaliile fiind cele mai importante. Îmi place explozia de culoare întâlnită în film și rapiditatea mișcărilor personajelor și a imaginilor, ceea ce înseamnă că animația a fost atent lucrată, iar timpul de execuție a fost lung.

Muzica și sunetele se completează inedit cu secvențele, iar vocile personajelor sunt mai mult decât potrivite.Productia va rula în format 3D, IMAX 3D atât subtitrat cât și dublat în limba romană. Personal recomand formatul IMAX 3D întrucât efectele și imaginile sunt mult mai fascinante și te captează instant în poveste.

Din punctul meu de vedere, “Toy Story 4” este un film demn de primul loc al box office-ului național și internațional și îl recomand cu caldură tuturor oamenilor ce doresc să se relaxeze și să se distreze copios.“Povestea Jucăriilor 4” intră în cinematografele din România începând cu 28 iunie.

With love,
Cristian ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s