Rocketman

„Rocketman” este noul film distribuit de Ro Image 2000 în România.rocketman-668158l
Filmul ne prezintă o scurtă biografie a anilor în care a debutat Elton John și când a devenit o legendă.
Pelicula este o fantezie muzicală care te trece prin viața unui idol muzical. Concerte, petreceri, viața de zi cu zi. Ne sunt prezentate ideile de debut, eșecul, dar și succesul unui om care nu a avut o viața ușoară, dar care a crezut în sine și a reușit să devină un munte al muzicii.
Elton John (Reginald Kenneth Dwight) este o figură emblematică a muzicii rock, este un compozitor, pianist, producător, cant-autor așa cum nu s-a mai văzut.
Cu un stil vestimentar excentric, care a șocat lumea și cu o voce care te unge pe suflet, Elton John are o cariera de peste 4 decenii și încasări record la hit-ul Candle in The Wind 1997 care este cea mai vândută melodie din istorie.
A avut șapte albume consecutive pe locul 1 în topurile din Statele Unite, a câștigat cinci premii Grammy, un premiu Tony, iar pentru muzică de film The Lion King / Regele Leu a primit în 1995 premiul Oscar și un Glob de Aur.
În 2008, revista Billboard l-a numit cel mai de succes artist masculin din istorie in The Billboard Hot 100 Top All-Time Artists și pe locul trei la general.
Cu alte cuvinte, era și timpul ca acesta să aibă un film biografic care să prezinte evenimentele din viața lui, cât mai real și autentic posibil.rocketman-883285l
Regizorul filmului este Dexter Fletcher, iar scenarist este Lee Hall. Aceștia fac o treaba excepțională cu acesta poveste de succes.
De asemenea, actorii sunt aleși perfect pentru rolurile interpretate. Atât trăsăturile asemănătoare cât și talentul actoricesc sunt cele care garantează un real succes al acestui film biografic.
Taron Egerton este cel care joacă rolul lui Elton John, și o face într-un stil impecabil. Cu toate că Elton John este însuși el un personaj complex, Taron reușește să pătrundă perfect în pielea lui și să aibă mimica, gesturile și modul de a fi al legendei muzicale.
Bryce Dallas Howard o joacă pe Sheila Eileen, soția lui Elton, Jamie Bell pe Bernie Taupin și Richard Madden pe John Reid.rocketman-787724l
Costumele din film sunt, de asemenea, un punct forte al filmului. Elton John a avut dintotdeauna un stil vestimentar excentric, iar ținutele din film sunt cât de poate de asemănătoare cu cele reale. Până și cele mai mici detalii sunt vizibile și puse in evidență, lucru extrem de important pentru autenticitatea peliculei.
Imaginile și cadrele sunt extrem de bine alese și se completează perfect cu acțiunile personajelor.
Coloana sonoră este așa cum era de așteptat, impecabilă. Piesele de succes pe care generații întregi au dansat și s-au distrat sunt regăsite în film.rocketman-860848l
Din punctul meu de vedere, “Rocketman” este un film biografic extrem de așteptat, care nu va dezamagi așteptările fanilor lui Elton John.
„Rocketman” intra în cinematografele din întreaga țară începând cu 31 mai.

With love,

Cristian

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s