Cum sa fii amantu’ la femei pe DVD

„Cum sa fii amantu’ la femei”/ „How to be a latin lover” se lansează în România în format fizic (DVD) via EmpireFilm.cum-sa-fii-amantu-la-femei-how-to-be-a-latin-lo_5568_1_1555931437 (1).png
În această comedie care ne va face să râdem în hohote, Eugenio Derbez este Maximo, un tânăr foarte chipeș care visează să devină bogat fără să aibă nevoie să muncească măcar o zi în viața lui.
Își face o carieră din seducerea doamnelor bogate și mai în vârstă, și se însoară cu o femeie de două ori mai bătrână ca el.
25 de ani mai târziu, răsfățat și plictisit să se trezească tot lângă soția lui, acum ajunsă la 80 de ani, are parte de surpriza vieții lui când se trezește că aceasta îi dă papucii pentru un vânzător de mașini mai tânăr ca el.
Dat afară din luxoasa vilă, și disperat să-și găsească un loc unde să stea, Maximo se mută să locuiască cu sora lui, Sara (Salma Hayek), și cu Hugo, fiul acesteia, în micul lor apartament.
Dornic să se reîntoarcă la viața de lux, Maximo se folosește de colega de clasă de care e îndrăgostit nepotul lui ca să ajungă la bunica acesteia, Celeste, văduva unui miliardar.
Pe măsură ce Maximo încearcă să-și redobândească talentele de seducător latino, începe să se apropie de nepotul lui, Hugo, descoperind că important nu e să iubești banii, ci să-ți iubești familia.

Detalii film:
Actori: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Rob Lowe, Kristen Bell
Regizor: Ken Marino
Gen film: Comedie
Durată: 1h 55min
Audio: Engleză
Subtitrări: Română, Engleză.
„Cum sa fii amantu’ la femei” în format DVD poate fi comandat de pe site-ul EmpireFilm.ro.

With love,

Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s