#WOMANISM

Noua campanie Intersport este adresată femeilor și reprezintă un manifest al puterii de a fii mamă, prietenă, soție… într-un cuvânt femeie.
Modul în care sunt privite femeile in societate a fost un subiect sensibil încă din cele mai vechi timpuri, însă odată cu trecerea anilor, femeile au primit un statut egal cu al bărbaților și sunt libere de a se exprima așa cum doresc.
Trebuie să celebrăm #Womanism-ul, să le fim alături, să ne sprijinim mamele, bunicile, prietenele și să le admirăm pentru puterea lor năucitoare de a face totul așa cum pot mai bine.
Noua campanie Intersport este una reală, sinceră, în care poveștile femeilor de succes precum a Ancai Serea Sână, Danei Rogoz, Adela Popescu, Anca Ciota, Larisa Iordache nu sunt întocmai perfecte, lacrimile, dezamăgirea, tristețea, neputința fiind etape prin care au trecut acestea, asemeni tuturor femeilor. Însă, #Womanism este campania care susține încrederea femeilor în propriile forțe, promovează susținerea reciprocă între femei și care le arată femeilor de orice vârstă că trebuie să își acorde timp și să facă propriile alegeri.
Una dintre întrebările adresate de echipă este: “Cine te inspiră pe tine?” Pentru mine, mama mea este și cea mai bună prietenă, este omul care mi-a fost alături în toate momentele grele, care m-a încurajat și susținut necondiționat în momentele în care voiam să renunț. Puterea ei este incredibilă, ambiția si sinceritatea fiind cele mai importante calități ale ei. De la ea am învățat că indiferent de greutățile prin care treci, viața este frumoasă și trebui să mergi mai departe cu zâmbetul pe buze și cu dorința de a reuși în suflet. Mama mea este o eroină și o sursă de inspirație!

Pe tine cine te inspira?

With love,

Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s