Dumbo

“Dumbo” este noul film distribuit de CineForum în România.Un film fantastic, plin de aventură și uimire, “Dumbo” este un remake al peliculei cu același nume din anul 1941 și are la bază romanul scris de Helen Aberson și Harold Pearl.Filmul prezintă celebra poveste a unui elefant unic, numit Dumbo, completată de elemente noi uimitoare menite să completeze istoria “Dumbo”. Cu toții îl știm pe Dumbo încă din copilărie, întrucât reprezintă un personaj emblematic marca Disney. Povestea este una foarte captivanta, uimitoare și emoționantă. Holt Farrier, un veteran de război și fost star al circului, își găsește viața întoarsă cu susul în jos atunci când se întoarce din război. Proprietarul circului, Max Medici, îl invită pe Holt și pe copiii săi, Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac bătaia de joc a tuturor circarilor și al spectatorilor care deja începuseră să nu mai vină la circ. Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgând antreprenorul V.A. Vandevere și acrobata la trapez Colette Marchant, care remarcă talentul elefănțelului și îl recrutează special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi ale succesului, până când Holt află că „Dreamland” ascunde detalii terifiante.Punerea in scena este uimitoare. Efectele 3D sunt impresionante, iar imaginile și cadrele te lasă fără cuvinte.
Regizorul Tim Burton a făcut o treaba excepțională și a reușit sa creeze un ramake uimitor al unei peliculei cu mare renume.Filmul îi are în distribuție pe Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, și Alan Arkin, iar scenariul este scris de Ehren Kruger.
Prestația actorilor este perfectă, aceștia reușind să se integreze în personaje așa cum nu se putea mai bine. Ei reușesc să contureze povestea lui Dumbo într-un mod inedit și integrează publicul în film cu ajutorul efectelor tridimensionale.“Dumbo” este un film emoționant , având ca mesaj “Trebuie doar să crezi”. Este un film al speranțelor, al iubirii, al dorinței și crezaniei. Extaz, agonie, pasiune, iubire… această peliculă reușește să treacă spectatorul prin diverse stări, sufletele spectatorilor fiind într-un final pline de euforie.

Din punctul meu de vedere, “Dumbo” este unul dintre cele mai bune filme fantastice ale anului 2019, și cu siguranța este și cel mai așteptat. Îl recomand cu toată căldura atât copiilor cât și persoanelor care doresc să se transpună în lumea copilăriei pentru 2 ore.Filmul intra în cinematografele din întreaga țară începând cu 29 Martie 2019.

With love,

Cristian

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Pingback: Dumbo pe DVD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s