Noi/ Us

“Noi”/“Us” este noua producție distribuită de Ro Image 2000 în România.

Un nou film horror care va face ravagii este adus în cinematografele din întreaga țară începând cu data de 22 Martie.
O poveste creepy care se deosebește foarte mult de celebrele teme precum fantomele, posedarea sau vampirii.

Povestea filmului este amplasată în peisajul emblematic al plajei din Carolina de Nord, și îi are ca protagoniști pe: Lupita Nyong’o, câștigătoare a premiului Oscar, în rolul lui Adelaide Wilson, o femeie care se întoarce la casa de vacanță unde și-a petrecut copilăria, împreună cu soțul ei, Gabe (Winston Duke, pe care îl știm din Black Panther), și cu cei doi copii ai lor (Shahadi Wright Joseph, Evan Alex), pentru o binemeritată vacanță de vară.
Frământată de o traumă din copilărie, inexplicabilă și încă nerezolvată, adusă acum la suprafață și agravată de o serie de coincidențe bizare, Adelaide devine tot mai sigură că ceva cumplit urmează să i se întâmple familiei ei.
După ce petrec o zi tensionată la plajă cu prietenii lor, familia Tyler (Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Cali Sheldon, Noelle Sheldon), Adelaide și familia ei se întorc la casa lor de vacanță. Dar, când cade înserarea, membrii familiei Wilson observă patru siluete care se în de mână și refuză să plece de pe aleea de la intrarea în casa lor. Spre oroarea lor, descoperă că cele patru siluete sunt, de fapt, dubluri ale lor care au venit peste ei cu un scop precis…

Din punctul meu de vedere, filmul îți captează atenția încă din primele minute, iar desfășurarea acțiunii este una extrem de palpitantă. Recunosc că am tresărit de câteva ori pe parcursul vizionării, iar acest lucru se datorează atât cadrelor și imaginilor perfect conectate, cât și a interpretării actorilor.

Lupita Nyong’o, Anna Diop, Yahya Abdul-Mateen II, Winston Duke, Elisabeth Moss, dar și mulți alții reușesc să ne aducă în lumea lor, sa ne integreze în poveste. Actorii joaca dublu rol, lucru dificil și remarcabil, fiecare având un personaj pozitiv și unul negativ. Cele negative sunt de-a dreptul înspăimântătoare și reușesc să te surprindă numai printr-o privire.

Recomand acest film pasionaților genului horror și thriller. Din 22 Martie în cinematografe.

With love,

Cristian

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Pingback: Noi pe DVD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s