Ce-și doresc bărbații/ What Men Want

„Ce-și doresc bărbații”/ „What Men Want” este cea mai nouă comedie regizată de Adam Shankman și adusă pe marile noastre ecrane de Ro Image 2000.What Men Want
După varianta din 2000 „What Women Want” a lui Nancy Meyers cu Mel Gibson în rolul principal, în 2019 primim „What Men Want”, un remake al filmului mai sus menționat în care rolurile sunt schimbate, iar de data aceasta avem ocazia să aflăm „ce vor bărbații”.
Ideea de remake este una riscantă pentru orice producție cinematografică, fie ea de orice fel, iar în cazul unei comedii cred că este cel mai riscant.
wmw-06984r3-min
„What Men Want” a pornit de la început cu toate arsenalele din dotare puse la punct.
În primul rând, distribuirea unei actrițe de top în rolul principal, Taraji P. Henson, extrem de talentată, cu toții am văzut-o făcând roluri excepționale în filme extrem de diverse, de la producții de Oscar („Hidden Figures”, „Hustle & Flow”,”The Curious Case of Benjamin Button”, pentru cel din urmă obținând și o nominalizare pentru cea mai bună actriță în rol secundar) și până la drame, comedii și seriale extrem de celebre (bine cunoscutul „Empire”).
În al doilea rând, alegerea unui bărbat în scaunul de regizor, mi se pare din nou o idee foarte bună, ce vine perfect în antiteză cu filmul original „What Women Want” – femeie în scaunul de regizor, bărbat în rolul principal, chiar dacă Shankman nu are performanțe notabile ca regizor, „What Men Want” îl aduce la lumină și îi dă ocazia să demonstreze că poate.
De asemenea, țin să menționez faptul că îmi place foarte tare cum este prezentat trailerul, oferind nici prea mult și nici prea puțin din film, reușind să stârnească exact cât trebuie curiozitatea spectatorilor, mai ales că este plin de faze comice.WhatMenWantFeat
Povestea filmului o are în prim plan pe Ali Davis (Taraji P. Henson), un agent sportiv de succes, care este constant dată la o parte din ascensiunea profesională de colegii ei bărbați. Dar un accident pe cât de nefericit pe atât de amuzant o va face să dezvolte o abilitate aparte: să audă gândurile bărbaților.
Cu ajutorul noii ei abilități, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.MV5BMTYxNjE2NjIwOF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjE0MzkxNzM@._V1_.jpg
Voi începe prin a vă spune că la acest film veți râde cu lacrimi, deci să vă pregătiți!
Fazele extrem de amuzante sunt la tot pasul, iar intensitatea lor este la nivel maxim. Glumele sunt foarte bine dozate și variate, evident nu lipsesc cele cu tentă sexuală.

Lăsând la o parte umorul, filmul are numeroase alte mesaje puternice de transmis, precum: prietenia, iubirea, îndemnul de a te îmbrățișa pe sine și a te accepta așa cum ești neținând cont de dezavantaje, sex sau lucruri/ persoane care îți pot sta în cale. Pentru mine, cel din urmă este mesajul cel mai puternic transmis de acest film, care este împachetat foarte frumos de un aer autentic de dedicare al actorilor din distribuție.
Henson conduce fără dar și poate întreg filmul și aduce tăria, radianța, precizia și prezența sa jucăușă necesare tuturor situațiilor și dramelor existențiale din scenariu.

Așa cum însăși actrița a declarat: „Încă de la începutul carierei mele, scopul meu principal a fost să fac filme de comedie la care lumea să se distreze foarte tare, și încă îmi doresc acest lucru. Chiar dacă am avut roluri în tot felul de producții, comedia este prima mea dragoste, iar „What Men Want” este ceea ce vreau să vă aduc pe marile ecrane de foarte mult timp. Este un film la care veți râde foarte mult!”WhatMenWantPoster.jpg
Din punctul meu de vedere, „Ce-și doresc bărbații”/ „What Men Want”, este o comedie de neratat, așa cum nu s-a mai văzut demult, la care veți râde în hohote! Are toate ingredientele necesare pentru a rula cu sălile de cinema pline.

Filmul intră în toate cinematografele din țară pe 1 martie.

With love,

Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s