Vicele/ Vice

„Vicele”/ „Vice” este noul film distribuit de CineForum în România.

Un film cu 8 nominalizări la premiile Oscar și cu un Glob de aur in palmares din cele 6 nominalizări obținute, “Vicele” este un film biografic inedit, o dramă captivantă cu o poveste demnă de transpus pe marele ecran.

Vice e povestea lui Dick Cheney (Christian Bale), un fin cunoscător al sistemului birocratic din Washington, care ajunge în mod discret să posede o putere politică imensă, ca Vicepreședinte in echipa prezidenţială a lui George W. Bush. Dick Cheney devine cel mai puternic om din SUA și contribuie în mod decisiv la impunerea unei noi ordini mondiale. Consecințele acțiunilor sale le resimțim până azi.

Producția este plină de tensiune, personajele fiind care mai de care mai complexe și imprevizibile.
Interpretările actorilor sunt fără reproș, remarcabilii Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Lily Rabe dar și multe alte nume sonore ale cinematografiei ne dovedesc încă odată că talentul lor este unul uriaș, reușind să pătrundă perfect în pielea personajelor și să ne ducă în lumea lor, trăind clipele la intensitate maximă.

Cadrele, imaginile de ansamblu și coloana sonoră ajută de asemenea la obținerea unui rezultat incontestabil demn de un posibil premiu Oscar.

Din punctul meu de vedere, nu trebuie ratat acest film și vă sfătuiesc să mergeți să îl vizionați în cinematografe începând cu data de 22 Februarie.

With love,

Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s