Zi de naștere mortală 2/ Happy Death Day 2U

Noul film distribuit de Ro Image este partea a doua a celebrului film horror “Happy Death Day”.

Murind de nenumărate ori și în nenumărate feluri, Tree Gelbman trăiește deja un coșmar, dar în “Happy Death Day 2U” realizează că va avea de înfruntat pericole mult mai neplăcute.

Sincer să fiu, mă bucur că există o continuare a acestui film, întrucât prima parte mi-a captat atenția și m-a făcut cu adevărat să tresar în scaun la vizionare. Așa cum mă așteptam, nici partea a doua nu se lasă mai prejos. Film cu adevărat horror, este plin de mister, acțiune și comedie.

Actrița Jessica Rothe își joaca perfect rolul și trebuie sa recunosc faptul că a reușit să mă ducă în lumea ei pe parcursul filmului. Nici colegii de platou nu se lasă mai prejos, Israel Broussard dar și Steve Zissis interpretând rolurile cu mare profesionalism.

Cadrele și imaginile sunt o combinație interesantă, muzica și sunetele completandu-se perfect cu secvențele creppy din film.

“Zi de naștere mortală 2” este o combinație perfectă între genurile: horror, acțiune și comedie. Cu alte cuvinte, după o secvență în care te amuzi copios, urmează una cu adevărat înspăimântătoare.

Recomand acest film pasionaților de pelicule horror, comedie și acțiune. Filmul poate fi vizionat începând cu data de 15 Februarie 2019 în cinematografele din întreaga țară.

With love,

Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s