Alita: Îngerul Războinic/ Alita: Battle Angel

Așteptarea a luat sfârșit! Noul film realizat de creatorii legendarelor producții “Titanic” și “Avatar”, intitulat “Alita: Battle Angel”, va putea fi vizionat începând cu data de 15 Februarie în cinematografele din întreaga țară.

Recunosc că l-am așteptat cu nerăbdare încă de la apariția primului trailer, iar evenimentul din luna Decembrie unde am vizionat câteva momente cheie din film mi-au accentuat dorința de a-l viziona.

Am avut plăcerea să îl văd în avanpremieră națională, luni, 11 Februarie, în sala IMAX și pot spune că am rămas fără cuvinte. Așteptările mele au fost cu mult depășite, efectele filmului sunt impresionante, tehnologiile folosite sunt cele mai avansate și scenariul este foarte palpitant.

Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.
Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei , că are abilități unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei și a lumii în care a crescut.

“Alita: Îngerul războinic” este o aventură epică a speranței și a încrederii în forțele proprii, un film care te duce într-o altă lume, acolo unde curajul și dorința de a demonstra ceea ce poți sunt cele care te salvează din anonimat.

Producția reprezintă o combinație între acțiune, SF și dragoste. Cu alte cuvinte, este un film perfect pentru toate gusturile.

Filmul excelează atât prin efecte speciale, scenariu, dar nu numai. Actorii sunt de asemenea un punct forte. Jennifer Connelly, Christoph Waltz, Mahershala Ali, Michelle Rodriguez, Casper Van Dien, Rosa Salazar (Alita), dar și multe alte nume sunt cei care aduc acest film la un alt nivel. Toți m-au surprins plăcut prin interpretarea de excepție.
Cadrele și imaginile se completează perfect cu acțiunea. Filmările sunt făcute din unghiuri neașteptate, care surprind publicul într-un mod plăcut.De asemenea, coloana sonoră captează atenția, piesa triumfătoare a Alitei este interpretată de însăși Dua Lipa, intitulată “Swan Song”.

Din punctul meu de vedere, “Alita: Îngerul războinic”/ “Alita: Battle Angel” este un blockbuster! Este unul dintre cele mai bune filme ale anului 2019, poate chiar cel mai bun și cu siguranța intră în topul producțiilor mele preferate.

“Titanic”, “Avatar” și acum “Alita: Îngerul războinic”. Primele 2 au intrat în istorie, iar cel nou sunt convins că le va urma.
Vă recomand acest film! Din 11 Februarie această producția colosală poate fi vizionată în cinematografele din întreaga țară și este distribuit de Odeon Film.

With love,

Cristian

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Doina Popescu spune:

  Un articol minunat! Felicitări 😍

  Apreciază

  1. Cristian spune:

   Mulțumesc!

   Apreciază

 2. Cătălina Lupu spune:

  😍

  Apreciază

 3. Răzvan Mihăilă spune:

  Super tare filmul! Merci de sugestie!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s