Anomalie/ The Prodigy

„Anomalie” este noul film distribuit de CineForm în România. Luna Februarie este una bogată în filme horror, lucru bun pentru pasionații de acest gen.

Filmul mi-a captat atenția încă de la apariția trailer-ului.

Producția „Anomalie” are o poveste cu adevărat terifiantă. Sarah este o mamă al cărei fiu, Miles, dă semne îngrijorătoare că ar fi sub influența unei forțe malefice, supranaturale.

Temându-se pentru siguranța familiei sale, Sarah trebuie să-și înăbușe instinctul matern, care-i cere să-și protejeze fiul, în favoarea unui instinct de detectiv, ce ar putea să îi dezvăluie ce sau cine cauzează răul căruia Miles nu-i poate face față.

Sarah e obligată să caute răspunsurile în propriul ei trecut, trecând printr-o serie de aventuri terifiante, în care granița dintre realitate și percepție devine cu totul și cu totul difuză. Actrița Taylor Schilling joacă perfect rolul personajului principal feminin, Sarah. Talentul ei este unul bine cunoscut, întrucât a jucat în serialul fenomen „Orange Is the New Black”.Am rămas plăcut impresionat și de interpretarea lui Jackson Robert Scott (Miles). Talentul lui este unul vizibil, descoperit încă de la o vârstă fragedă.Momentele horror sunt impresionant surprinse, cadrele fiind perfecte pentru a speria publicul.

Recunosc ca am tresărit de câteva ori pe parcursul filmului, lucru bun întrucât filmul este unul așa cum se dorește, horror.

Recomand acest film tuturor celor care iubesc peliculele horror.Puteți viziona „Anomalie” începând cu data de 8 Februarie, în cinematografele din întreaga țară.

With love,

Cristian ❤️

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Ana Maria spune:

  Un articol minunat!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Cristian spune:

   Mulțumesc!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s