Toată lumea știe/ Everybody Knows/ Todos lo saben

„Toată lumea știe”/ „Everybody Knows” este cea mai nouă producție distribuită de Independența Film în România.
Un film revelator, cu o poveste extrem de interesantă pusă în scenă de regizorul Asghar Farhadi premiat cu doua premii Oscar (A Separation – 2012 și The Salesman – 2016). El este unul dintre cel mai cunoscuți și mai apreciați regizori ai cinematografiei iraniene, dar nu numai.
Laura (Penélope Cruz) călătorește din Buenos Aires, alături de copiii săi, către satul ei natal din Spania, situat pe domeniul unei podgorii spaniole, pentru a fi alături de sora sa la nunta acesteia. Aici îl reîntâlnește pe Paco (Javier Bardem), un om drag și important din tinerețea ei. Evenimente neașteptate transformă însă această revedere într-o criză care scoate la suprafață un trecut al familiei despre care nimeni nu vorbește.
„Noul film al regizorului explorează cu fler și cu o nemiloasă eficiență o rană nevindecată din sânul unei familii spaniole. Farhadi este un povestitor de o forță copleșitoare” – The Guardian.
“Todos lo saben” îi are în rolurile principale pe Penélope Cruz (Laura), Javier Bardem (Paco) și Ricardo Darín (Alejandro). Actorii joacă remarcabil și reușesc să ne aducă in povestea lor încă din primele minute ale filmului. Penélope Cruz este de departe una dintre cele mai talentate actrițe de la Hollywood și reușește să joace perfect orice rol interpretat. Nici de această dată nu se lasă mai prejos, reușind să mă convingă în totalitate de talentul său.

Din punctul meu de vedere, această peliculă este una dintre cele mai bune ale lunii Februarie. Personal am apreciat cadrele din natură și oraș, deoarece acestea reușesc să ofere autenticitate integrând spectatorul în poveste. De asemenea, detaliile “fac diferența”. Ținutele actorilor, casele decorate specific zonei, dar și multe altele au reușit să mă convingă cu adevărat de veridicitatea filmului.

Recomand acest film atât pentru povestea inedită cât și pentru interpretarea minunatei actrițe Penélope Cruz.
Pelicula poate fi vizionată începând cu data de 8 Februarie 2019 în cinematografe.

With love,

Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s