Drumul unui câine către casă/ A Dog’s Way Home

“A Dog’s Way Home” / “Drumul unui câine către casă”, regizat de Charles Martin Smith, este cel mai nou film distribuit de InterCom Film în cinematografele din România.

Pelicula ni-i aduce în prim plan pe îndrăgiții actori: Bryce Dallas Howard (vocea simpaticei cățelușe Bella), Ashley Judd, Alexandra Shipp și Edward James Olmos.
“Drumul unui câine către casă”, ne prezintă povestea înduioşătoare a Bellei, o căţeluşă care străbate un drum de aproape 600 km, pentru a-l regăsi pe iubitul ei stăpân, Lucas, student la medicină şi asistent voluntar la spital.
Bella schimbă vieţile multor fiinţe pe care le întâlneşte în drumul ei neobosit – de la un pui de pumă, rămas orfan şi până la un veteran năpăstuit de soartă, Bella aduce bucurie şi alinare tuturor celor pe care-i întâlneşte, cu spiritul său unic şi credinţa sa nestrămutată.

Bazat pe îndrăgitul bestseller A Dog’s Purpose, filmul reprezintă o odisee emoţionantă şi înălţătoare care reliefează puterea iubirii necondiţionate dintre un câine şi stăpânul său.

Filmul ne prezintă un jurnal de călătorie, numai că de data aceasta este vorba de călătoria unei cateluse superbe, pe nume Bella, care pleacă în căutare stăpânului pierdut. Aceasta este ideea de la care se construiește întregul film și în jurul căreia se desfășoară acțiunea, la care se adaugă ingredientele minune (emoția pură și sinceră, dar și iubirea) care fac din acesta producție o reușită totală.

Este o peliculă care te atinge la “coarda sensibilă” indiferent de vârstă, fie că ești copil sau adult. “Drumul unui câine către casă” te va impresiona chiar până la lacrimi, are acel ceva care îl face special, poate chiar faptul că au ales să redea acest jurnal de călătorie din prisma celui mai sincer și prietenos animal de companie: câinele. Bella este personajul principal al filmului, iar călătoria ei impresionantă poate fi observată din mai multe perspective, pe de o parte din prisma ajutorului/ suportului moral pe care aceasta îl oferă ființelor pe care le întâlnește pe parcursul călătoriei, iar pe de altă parte și din prisma ajutorului pe care aceasta îl primește. Oferă încredere și iubire ființelor cu care interacționează și la rândul ei este răsplătită.

Va recomand să mergeți la “A Dog’s Way Home” / “Drumul unui câine către casă”, cu toată familia deoarece este un film perfect de familie de care vă veți îndrăgosti instantaneu. Este sensibil, amuzant și plin de momente năstrușnice.

Filmul va rula în toate cinematografele din țară începând cu 25 ianuarie și este distribuit de InterCom Film.

With love,

Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s