Capcana/ Destroyer

„Destroyer”/ „Capcana” reprezintă cel mai nou film al regizoarei Karyn Kusama, adus în cinematografele din România de Ro Image.

Filmul ne-o aduce în prim plan pe nimeni alta decât Nicole Kidman, într-un rol în care este imposibil de recunoscut. Transformarea fizică a actriței special pentru acest rol este una uluitoare, iar performanța este una de neegalat, așa cum declara și Peter Debruge de la publicația Variety: “Nimic din ce a mai făcut Nicole Kidman în cariera ei nu te pregătește pentru Capcana”.

Povestea filmului ne-o prezintă pe Erin Bell (Nicole Kidman), un detectiv al LAPD. Aflată într-o odisee existențială și morală, aceasta este forțată să se întoarcă în trecut pentru a rememora cea mai tragică experiență a sa. Tragica experiență s-a produs cu mulți ani în urmă, când era la începutul carierei sale de polițistă, într-un deșert din California iar repercursiunile acestei misiuni au fost dezastruoase. Acum, Erin trebuie să refacă tot acel traseu care nu îi da pace și astfel reia legătură cu toate persoanele implicate în acel eveniment.

Pelicula este una extrem de intensă, plină de acțiune și suspans, care te ține pe scaunul din cinematograf pe tot parcursul celor 2 ore, practic nu simți când a trecut timpul. Povestea este una palpitantă, plină de acțiune și care are tot felul de întorsături de situație, de la început și până la sfârșit și reprezintă de asemenea punctul de plecare al filmului, dar pe parcurs toți ochii vor fi furați de interpretarea lui Nicole Kidman, care are un început pregătitor dar pe parcurs devine din ce în ce mai surprinzătoare până atinge apogeul.

Nu este de ignorat nici interpretarea dragului nostru român, Sebastian Stan, aici complet ieșit din zona sa de confort (filmele cu supereroi), care face un rol extrem de bun. Distribuția este completată de: Toby Kebbell și Tatiana Maslany.

Va recommend cu toată căldură să mergeți să vedeți „Destroyer”/ „Capcana” cât mai curând posibil, deoarece este o experiență intensă, de neuitat, fie că va duceți doar pentru Nicole Kidman, va garantez că nu veți regreta.

Filmul intră în cinematografele din toată țara pe 25 ianuarie și este distribuit de Ro Image.

With love,

Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s