Bumblebee

„Bumblebee” este noul film distribuit de RoImage în pragul sărbătorilor de iarnă. Este o supriza frumoasă adusă pe marile ecrane.

Am mers, l-am văzut, am râs, am plâns, am stat cu sufletul la gură. Mulțumesc RoImage pentru invitația la avanpremiera națională a filmului.

Din punctul meu de vedere, povestea filmului este cea mai interesantă. Mașina-robot care formează o echipă și o prietenie frumoasă cu o fată de 18 ani pe nume Charlie, trebuie să lupte pentru salvarea omenirii. Povestea are ca temă atât lupta dintre bine și rău, cât și cea a prieteniei, a iubirii. O producție unică, o poveste specială, o ecranizare palpitantă, așa descriu eu “Bumblebee”.
Filmul reprezintă o combinație între acțiune, aventuri, dramă, SF și se adresează persoanelor de orice vârstă.

John Cena îl interpretează pe agentul Burns, Hailee Steinfeld pe Charlie Wotsan, Angela Bassett îi dă voce lui Shatter și Justin Theroux lui Dropkick.
Inocența și talentul actriței Hailee o ajută să se transpună perfect în Charlie, aducându-i doza de “copil” ambițios, curajos, care dorește să salveze lumea alături de prietenul ei robot.

Efectele din film aduc spectatorul în lumea aceea și îl implică în totalitate în aventurile prin care trec personajele.
Eu am vizionat filmul in format Ultra 3D și a fost magnific! Am simțit cum fac parte din film, cum sunt implicat în toate acțiunile personajelor.

Filmul poate fi vizionat începând cu data de 28 Decembrie 2018 în cinematografele din toată țara, și cu siguranță trebuie vizionat.

With love,

Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s