Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse

„Spider-Man: Into the Spider-Verse/ Omul-Păianjen: În lumea păianjenului” este noul film distribuit de InterComFilm Distribution.

Am avut plăcerea să particip la avanpremiera peliculei și cu aceasta ocazie mulțumesc InterComFilm Distribution pentru invitație!

Noua versiune a universului Spider-Man este creată de echipa indestructibilă formată din Phil Lord și Christopher Miller premiați cu BAFTA și Annie pentru filmele “The Legi Movie” și “21 Jump Street”.
Povestea filmului este una “adolescentină” deoarece se axează pe aventurile unui adolescent din Brooklyn, pe nume Miles Morales, care încearcă să se integreze intr-o școală privată din Manhattan.
Povestea pusă “în scenă” este una nouă, adaptată pentru gusturile tinerei generații, care se mulează perfect pentru gusturile întregului public. Renumitul super-erou Marvel, Spider-Man, creat de Stan Lee și Steve Ditko în anul 1962, este pus într-o lumină nouă, acesta trecând prin etapa maturizării și găsirea unui scop in viața.

Toți fanii Spider-Man trebuie să vizioneze noua peliculă, deoarece acesta nu seamănă cu niciuna dintre variantele anterioare, viziunea nouă fiind una de-a dreptul revoluționară!

Din punctul meu de vedere, cel mai impresionat lucru la aceast film este stilul său vizual. Imaginile sunt foarte dinamice și mi-au depășit ateptările. Efectele sonore, de asemenea sunt perfect alese și sincronizate cu animația, acest lucru oferindu-i noii producții unicitatea dorită.
Personal, admir efortul depus de echipă, deoarece tehnicile folosite sunt foarte meticuloase, iar o singura secvență din film poate fi realizată într-o săptămână. Munca acestora nu a fost “în zadar”, produsul final fiind unul de-a dreptul impresionant și unic.

Filmul poate fi vizionat și în format 3D, dublat și subtitrat in limba română.
Cei care vor sa îl vizioneze in varianta subtitrată, trebuie sa știe că vocile personajelor sunt date de unii dintre cei mai talentați actori de la Hollywood. Shameik Moore este vocea lui Miles Morales, Jake Johnson ii dă vocea lui Peter Parker, Hailee Steinfeld este Spider-Gwen și mulți alții.

Spider-Man este cel mai cunoscut și iubit super-erou Marvel, filmele cu acesta sunt scrise in cartea istoriei cinematografice, iar echipa care a realizat noua animație este nouă și cu o viziune inedită, care a reușit să readucă pe marile ecrane un nou film pe care cu toții îl așteptam cu nerăbdare.

Pentru mine, “Spider-Man: Into the Spider-Verse/ Omul-Păianjen: În lumea păianjenului” este o supriză plăcută și vă recomand să mergeți să-l vizionați.

Filmul va fi difuzat în cinematografele din întreaga țară începând cu data de 28 Decembrie 2018.

With love,

Cristian

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Maria spune:

    Suuuperb articolul! Multumesc! 😘

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mulțumesc frumos 😊

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s