Aquaman

„Aquaman” îl aduce pe renumitul Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Un film realizat între 2 lumi, un regat, un tron care trebuie cucerit.

Noul film distribuit de Vertical Entertainment este inegalabil! Echipa a reușit să creeze o poveste unică, iar punerea în scenă este de excepție. Distribuția este formată din regizorul James Wan care are in palmares premii obținute pentru filmele “Puzzle mortal” și “Trăind printre demoni 1 și 2”, iar scenariul este realizat de Paul Norris, Mort Weisinger, David Leslie Johnson, Kurt Johnstad, Will Beall, Geoff Johns și James Wan.

Actorii sunt Janson Momoa (Aquaman), Amber Heard (Mera), Nicole Kidman (regina Atlanna), Dolph Lundgren (regele Nereus) și mulți alții. Janson își joacă rolul perfect cu un profesionalism de invidiat, însă preferata mea din film rămâne Amber Heard. Ea joacă rolul femeii puternice, care stă in spatele unui bărbat care conduce lumea. Sensibilă, curajoasă, puternică, ambițioasă…. Mera este un personaj complex.

Personal, am fost impresionat de efectele vizuale. Ele sunt complet neașteptate, iar pentru o mai bună calitate a imaginilor vă recomand să vizionați filmul in format IMAX 3D.
În film este reconstruit imperiul subacvatic al celor 7 mări, Aquaman fiind jumătate om, jumătate zeu al mării. În lupta între forțele binelui și ale râului, Arthur trebuie să ajute omenirea și sa își accepte statutul de rege al Atlantidei.

Muzica și sunetele folosite completează perfect acțiunea personajelor.
Povestea este una de excepție, iar ecranizarea este uimitoare. Mă bucur că am putut participa la avanpremiera națională și cu această ocazie mulțumesc Vertical Entertainment pentru invitația la minunatul eveniment.

„Aquaman” este noul film pe care vi-l recomand să-l vizionați. Începând cu data de 21 Decembrie 2018 îl gasiți în cinematografele din întreaga țară, în format 3D sau IMAX 3D.

With love,

Cristian

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s