Văduve

Cel mai nou film distribuit de OdeonFilm în România este “Văduve”. Avanpremiera lui a avut loc luni seara și cu aceasta ocazie mulțumesc OdeonFilm pentru invitație.

“Văduve” este un film bazat pe povestea tristă a patru femei care își pierd soții în timpul unui jaf. Ele au rămas de pe urma soților doar cu datorii imense. Pelicula reprezintă o combinație între iubire, tristețe, suspans și acțiune. De altfel, este un film cu impact motivațional, deoarece aceste femei reușesc să își revină din șocul suferit odată cu pierderea soților. Povestea este una foarte interesantă, iar filmul este unul impresionant.
Cadrele sunt alese perfect, muzica este potrivit aleasă, iar actorii se potrivesc de minune rolurilor. Viola Davis, Elizabeth Debicki, Carrie Coon și Michelle Rodriguez sunt cele 4 actrițe care interpretează rolul văduvelor.

Din punctul meu de vedere, actrița Viola Davis a interpretat perfect rolul femeii rămase fără soț, plină de datorii și cu multă voință în suflet. Veronica Rawlins (personajul interpretat de Viola) este o femeie puternică, care nu-și lasă viitorul pe mâna altora. Ea reușește să le întâlnească pe celelalte și astfel să vorbească despre tragedia prin care au trecut.

Nu voi oferi mai multe detalii, dar vă pot spune că filmul mi-a captat atenția încă de la trailerul apărut online. Am rămas impresionat de peliculă și vă sfătuiesc să mergeți s-o vedeți.
Filmul poate fi vizionat din 23 Noiembrie în cinematografele din întreaga țară.

With love,

Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s