ACADELIA

După cum bine știți, săptămâna trecută au avut loc cele 3 concerte ale Deliei de la Sala Palatului, intitulate “ACADELIA”.

Datorită Monicăi Munteanu, căreia îi mulțumesc infinit pentru invitație, am luat parte la prima seară a fantasticului show. WOW… a fost pur și simplu wow! Nebunie, veselie, frenezie… un concert caracteristic Deliei.
Am rămas impresionat de show-ul de anul acesta, ca de fiecare data când merg la un concert de-al ei , fiind un fidel al concertelor sale de la Sala Palatului și nu numai.
ACADELIA… un univers paralel, o lume plină de iubire, fantezie. Delia a reușit pentru câteva ore să ne facă să uităm de problemele cotidiene și să ne ducă într-o lume a copilăriei, a fantasticului… o lume “dulce”.

(Fotografie realizată de Koss Photography)
Încă de la intrarea în Sala Palatului, explozia de culoare, mirosul de prăjituri și personajele care te întâmpinau, te făceau să crezi că ești într-un vis. Atât pe holurile sălii cât și în interior, erau expuse o multitudine de figurine imense sub forma unor prăjituri , acadele și alte dulciuri. Odată ce pășeai acolo, te simțeai ca un copil care dorea să se bucure de fiecare fărâmă de dulce, de fiecare moment… de întreagul show.

(Fotografie realizată de Koss Photography)
Am pășit cu mari emoții in sală, deoarece eram tare entuziasmat de concert și eram curios cu ce urma să ne mai surprindă Delia și de această dată.
A început show-ul și a început într-o manieră fantastică la care nici nu te așteptai. Multe personaje ale circului, acrobați, uriași, fete îmbrăcate colorat, oameni îmbrăcați în costume ce înfățișau diverse animăluțe și multe altele au început să meargă prin întreaga sală, prin public, pe deasupra. A căzut cortina, a început nebunia. Queen Delia a început să cânte din tronul ei de bomboane piesa lansată recent, Acadele.

(Fotografie realizată de Koss Photography)
Scena a fost plină de dansatori pe parcursul întregului show. Coregrafie, sincron, acrobații. ACADELIA a fost un spectacol impresionant la care oamenii de toate vârstele au participat și s-au bucurat. Am admirat in detaliu fiecare moment, proiecție, lumină, melodie, coregrafie.

(Fotografie realizată de Koss Photography)
Baletul a fost prezent pe scenă în majoritatea momentelor, coregrafiile lor fiind de excepție. Ei au schimbat ținute pe parcursul show-ului asemeni Deliei.

(Fotografie realizată de Koss Photography)
Band-ul Deliei a fost uimitor ca de fiecare dată, iar fetele din backing vocals au fost cele 3 bomboane ale serii. Oana, Gabriela și Maria ne-au bucurat auzul pe parcursul întregului show.

(Fotografie realizată de Koss Photography)
Makeup-ul Deliei a fost realizat de Alexandru Abagiu, iar Sorin Stratulat s-a ocupat de păr.
Hilke Muslim a reușit sa facă o treaba excepțională, ea realizându-i Deliei styling-uri perfecte pentru acest show.
De coregrafii s-au ocupat Cocuța (Andra Gheorghe) și Bogdan Boanta (COBO Dance). Ei au făcut o treaba minunată, mișcările și sincronurile fiind de excepție.

(Fotografie realizată de Koss Photography)
Un show complex, gândit de Delia și echipa ei, un show unic în România. Totul a fost perfect și așteptai cu sufletul la gură să vezi ce urmează.
Delia este un artist complet! Cântă, dansează, oferă publicului un show de excepție. Ea a schimbat ținutele de la o piesă la alta. A cântat, a dansat, a făcut acrobații.
Din punctul meu de vedere, ACADELIA a fost cel mai bun show al Deliei. Evoluția Deliei pe plan artistic a fost evidențiată de la an la an prin concertele de la Sala Palatului . Pentru că am fost prezent la toate cele 4 show-uri: Pe aripi de vânt, Deliria, Psihedelia, Acadelia, pot spune că cel de anul acesta a reprezentat o combinație dintre toate, însă și multe alte momente noi.

(Fotografie realizată de Koss Photography)
Pe mine personal, cele 3 proiecții în care Delia vorbea despre iubire, copilărie, magie m-au emoționat până la lacrimi. De altfel, un alt moment emoționant a fost atunci când Delia a cântat piesa “Cine m-a făcut om mare” alături de sora ei, Oana, iar la sfârșitul piesei a venit pe scena mama fetelor, doamna Gina Matache cu Jessie, fetița Oanei in brațe.

(Fotografie realizată de Koss Photography)
Suprizele pe parcursul show-lui nu au încetat să apară. Invitații Deliei fiind Grasu XXL și Nick care au ridicat sala în picioare din primele momente.

(Fotografii realizate de Koss Photography)

Aștept cu nerăbdare viitorul concert și cu siguranță voi merge la viitoarele show-uri ale Deliei de la Sala Palatului și nu numai.

(Fotografie realizată de Koss Photography)

“Asta a fost ACADELIA… ne revedem curând, cândva, altundeva, in altă lume de-a mea!”-Delia.

With love,

Cristian

Credits: Pozele din articol au fost realizate de Koss Photography.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s