Grinch

Ne apropiem de luna lui Moș Crăciun și la cinema au început să apară producții pentru sărbători.
Primul film de Crăciun pe care l-am vizionat este Grinch. Ieri, 17 Noiembrie, a avut loc avanpremiera filmului. Țin să mulțumesc Ro Image pentru invitația la acest eveniment.

Grinch este un film relaxant, potrivit pentru toate vârstele. Un desen animat foarte amuzant, însă care are și momente emoționante. Personajul principal este inegalabilul… Grinch. El urând Crăciunul, decide să-l fure anul acesta din orașul vecin. Nu voi dezvălui mai multe detalii despre poveste, însă pot spune că este filmul la care am râs cel mai mult anul acesta.

Ilustrația este realizată în detaliu, plină cu explozii de culori, muzica și sunetele sunt potrivite perfect cu imaginile și astfel, Ro Image, distribuitorul filmului in România, ne aduce în luna Noiembrie un film autentic, comic, relaxant, un film care nu are barieră de vârstă.
Filmul este 3D, dublat și subtitrat in română.

Din 23 Noiembrie puteți viziona Grinch la cinematografele din întreaga țară, dar dacă sunteți din București, îl puteți viziona începând de azi la Grand Cinema & More, Cine Globe Titan, Movieplex Cinema, Happy Cinema Liberty Mall sau la Cinema City și astfel intrați în gașca selectă a celor care au văzut filmul înaintea celorlalți!

With love,

Cristian

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Maria spune:

    ❤❤

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s