Overlord

Aseară am vizionat filmul Overlord, film pe care l-am așteptat de când a apărut trailer-ul. Mulțumesc Ro Image pentru invitația la eveniment!

Un film plin de suspans, unde acțiunea este completată cu momente horror.
Trailer-ul nu ofera prea multe detalii, in schimb ofera o doza de mister ce anunta a fi un film horror de exceptie.

Povestea filmului este una foarte interesantă. Războiul este punctul central al filmului, și după cum se știe, în perioada dominației hitleriste, naziștii făceau experimente medicale pe oameni și doreau sa creeze o armata indestructibilă, acesta fiind și subiectul filmului. Nu voi dezvălui mai multe detalii pentru a vă tine in suspans până pe 9 Noiembrie, atunci când puteți viziona filmul în cinematografe.

Regizorul filmului Julius Avery, scenaristul Billy Ray și Mark L. Smith formează un trio formidabil, iar rezultatul muncii lor este unul impresionant.
Overlord este o combinație perfectă de acțiune, horror și mister. Efectele din film sunt uimitoare, regia fiind esențială pentru film, deoarece sunt prezentate momentele de tensiune sau cele horror intr-o maniera demnă de o asemenea echipă. Muzica și sunetele sunt de asemenea un punct forte al filmului. Ele completează perfect acțiunea filmului.

Overlord este un film care te ține in suspans de la primele minute până la ultimele. Război, furie, tratamente făcute pe oameni și lista poate continua cu subiecte controversate ale producției.
În prima parte războiul este motivul central al filmului, însă pe parcurs se va transforma într-un final terifiant. Totul se petrece crescendo iar răsturnările de situatie și surprizele nu ezită să apară. Nu lipsesc, însă, nici umorul și drama.
Actorii sunt perfect aleși, iar actorul Jovan Adepo care joaca rolul principal din film, ii oferă personajului Boyce gramul perfect de carisma, teamă și curaj in același timp.
Regizor: Julius Avery
Scenariu: Billy Ray, Mark L. Smith
Gen: Horror, Acțiune, Mister
Lansare: 9 noiembrie
Durata: 1h 49min
Studio: Paramout Pictures, Bad Robot
Distribuitor: Ro Image
Actori:
Jovan Adepo-Boyce
Mathilde Ollivier-Chloe
Wyatt Russell-Ford
Pilou Asbæk -Wafner
John Magaro
Iain De Caestecker
Bokeem Woodbine

Concluzia trasă de mine este că Overlord este unul dintre cele mai bune filme de acțiune și horror de anul acesta.
Dacă sunteți pasionați de acest tip de filme vă recomand să mergeți să vizionați acestă peliculă începând de vineri, 9 Noiembrie. Filmul este distribuit in România de Ro Image.

With love,

Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s