Bohemian Rhapsody

Queen… o trupă legendară, Bohemian Rhapsody un film legendar.

Cu toții cunoșteam numeroasele hituri ale acestei trupe deoarece membrii ei au fost și vor rămâne legende ale muzicii.
Un film despre muzica, despre dragoste, despre sacrificii. Un film care cuprinde tot ce trebuie sa știm despre trupa Queen.
Aseara a avut loc avanpremiera naționala Bohemian Rhapsody la care am luat parte. Multumesc echipei Odeon, cei care au adus acest film la noi, pentru invitația la eveniment.
Am așteptat cu nerăbdare să-l vizionez, iar așteptările mele au fost cu mult depășite. Așa cum am spus, un film legendar.

Freddie Mercury este unul dintre cei mai buni soliști ai tuturor timpurilor, însă munca depusă de el este una uriașă pentru a ajunge unde este. El a reușit sa distrugă toate convențiile și a schimbat stereotipurile, dar mai presus de orice el a reușit sa ajungă la inimile oamenilor și astfel a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști.
Queen este o formație muzicală britanică de muzică rock activă în anii 1970, 1980 și începutul anilor 1990 formată din Freddie Mercury, Brian May și Roger Taylor, în 1970, din ceea ce rămăsese din formația Smile, cărora li s-a alăturat John Deacon completând structura formației în 1971.

Film așteptat de toți fanii Queen și nu numai, ne prezintă modul in care au decurs lucrurile în aceasta formație, povestea din spatele fiecărui hit lansat, dar și viața personală a lui Freddie Mercury. Iubire, drama, acțiune, muzică… acest film reprezintă un întreg, așa cum a fost și trupa Queen .
În film regăsim momente din renumitul concert “Live Aid”, un concert mondial care va rămâne scris in cartea istoriei muzicii.
Actorii sunt perfect aleși, iar pasiunea cu care au jucat se vede in rezultat. Am rămas impresionat de Rami Malek care îl interpretează perfect pe Freddie Mercury. Talent, pasiune, artă… asta reprezintă Freddie pentru noi.

You must go to see Bohemian Rhapsody! Vizionare placuta. Din 2 Noiembrie la cinema! Distribuit de Odeon Film.

With love,

Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s