My favourites

Hey hey! În articolul de astăzi o să vă spun filmele, serialele și actorii mei preferați, deoarece mulți dintre voi m-ați întrebat de aceste aspecte.
So… să începem 😉
Serialele mele preferate sunt acestea: American Horror Story, Bates Motel, Riverdale, 13 Reasons why, Dynasty, Please like me, American crime story, Hill house, Elite, Marcela și altele. Ele sunt din diferite categorii, horror, acțiune, crima, comedie, drama, romance.

American Horror Story este serialul meu preferat! Fiecare sezon este diferit, se bazează pe câte o tema, de exemplu: un hotel bântuit, o casa a crimei, un azil, un circ etc. Recent au apărut câteva episoade din sezonul 8 și sunt incredibile. Sezonul meu preferat a fost sezonul 5, intitulat Hotel, lansat in 2015 unde Lady Gaga a jucat rolul contesei. Dacă vă place genul horror vă recomand să vă uitați la acest serial!

Filme preferate sunt: Love,Simon, A star is born, Titanic, The Conjuring, Ocean’s 8, Misterul ceasului din perete și altele.
Preferatul meu este ”Love, Simon”. Povestea este una complicata, dar frumoasa, iar finalul este unul copleșitor. Nu dau mai multe detalii pentru că vă invit să-l vizionați cât de curând puteți, dacă nu ați apucat vara aceasta.

Actori preferați: Sarah Paulson, Madelaine Petsch, Frances Conroy, Kathy Bates, Evan Peters, Tom Hardy, Noaghea Centineo, Brandon Flynn, Keiynan Lonsdale, Rafael De La Fuente, Aron Pipper și alții.

Sarah Paulson este cea mai buna actrița din punctul meu de vedere. Sarah s-a născut pe data de 17 Decembrie 1974 in Florida și a jucat in numeroase filme și seriale precum: Ocean’s Eight (2018) – Tammy, Ratched  (2018) –  Nurse Ratched, Rebel in the Rye  (2017) – Dorothy Olding, 12 ani de sclavie (2013) – dna. Epps Trailer, Spirit (2008) – Ellen Dolan, Swimmers (2005) – Merril și multe altele. Ea a fost nominalizata de 4 ori la Emmy, la Golden Globe Award și a câștigat două Critics’ Choice Television Awards pentru cea mai bună actriță într-un Film/Miniserie (2013 și 2015).
Sarah Paulson este o actrița de excepție care reușește sa ofere fiecărui personaj pe care îl interpretează câte o doza de unicitate necesară pentru un film cu renume.

În caz că nu ați apucat să vedeți filmele și serialele enumerate mai sus, aruncați o privire pe trailere & go and see them.

With love,

Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s